Ministria e Financave ekzekuton pagesat për këto kategori

Për të gjithë ata që kanë punuar në ditën e zgjedhjeve lokale të datës 17 tetor 2021 , ju njoftojmë se kanë filluar gjatë ditës së sotme të lëshohen mjetet në gjirollogarit e tyre bankare.

Pagesa këto aktualishtë po bëhen vetëm për raundin e parë të zgjedhjeve por jo dhe të balutazhit, raporton TV Prizreni.

Se kur kur fillojnë të kryhen dhe pagesat e tjera mbete të shihet në ditët në vazhdim.

Gjate këtyre zgjedhjet lokale, që u mbajten më 17 tetor, në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve ishin të certifikuar mijëra komisioner nga subjekte të ndryshme politike.

Për të gjithë ata që kanë punuar në ditën e zgjedhjeve lokale të datës 17 tetor 2021 , ju njoftojmë se kanë filluar gjatë ditës së sotme të lëshohen mjetet në gjirollogarit e tyre bankare.

Pagesa këto aktualishtë po bëhen vetëm për raundin e parë të zgjedhjeve por jo dhe të balutazhit, raporton TV Prizreni.

Se kur kur fillojnë të kryhen dhe pagesat e tjera mbete të shihet në ditët në vazhdim.

Gjate këtyre zgjedhjet lokale, që u mbajten më 17 tetor, në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve ishin të certifikuar mijëra komisioner nga subjekte të ndryshme politike.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -