Presidenti i FC Llapit u premton tifozëve titullin e Kampionit

Presidenti i klubit futbollistik FC Llapi, Beqir Batatina, u ka premtur tifozeve që klubi të cilin e drejton ai, këtë edicion do të luftojë për titullin e Kampionit në Kosovë.

Ky është statusi i tij që e ka shkruar në rrjetin social Facebook.

Të dashur llapjanë

Në fundjavë po nisim një edicion të radhës të Superligës me Llapin tonë që si çdo vit paraprak nuk i ndërron synimet dhe hyn fuqishëm drejt realizimit të ëndrrës së përbashkët, titullit kampion.

Të gjithë së bashku do mundohemi që nga ndeshja e parë t’iu japim më të mirën duke u angazhuar maksimalisht për ta arritur synimin tonë.

Kemi bërë të gjitha përgatitjet për ta nisur mbarë edicionin e ri më 14 gusht në ndeshjen hapëse ndaj Drenicës që do zhvillohet në Stadiumin “18 Qershori” në Klinë.

Kërkoj nga ju që të vini e të na mbështesni në secilën ndeshje tonën që ta kemi më të lehtë rrugën drejt synimit tonë për t’ua sjellur titullin kampion në Podujevë.

Na priftë e mbara të gjithëve, ne jemi gati dhe do jemi të bashkuar drejt synimeve tona!

Forca Llapi ⚪️🔵

Me respekt
Presidenti
Z. Beqir Batatina

Presidenti i klubit futbollistik FC Llapi, Beqir Batatina, u ka premtur tifozeve që klubi të cilin e drejton ai, këtë edicion do të luftojë për titullin e Kampionit në Kosovë.

Ky është statusi i tij që e ka shkruar në rrjetin social Facebook.

Të dashur llapjanë

Në fundjavë po nisim një edicion të radhës të Superligës me Llapin tonë që si çdo vit paraprak nuk i ndërron synimet dhe hyn fuqishëm drejt realizimit të ëndrrës së përbashkët, titullit kampion.

Të gjithë së bashku do mundohemi që nga ndeshja e parë t’iu japim më të mirën duke u angazhuar maksimalisht për ta arritur synimin tonë.

Kemi bërë të gjitha përgatitjet për ta nisur mbarë edicionin e ri më 14 gusht në ndeshjen hapëse ndaj Drenicës që do zhvillohet në Stadiumin “18 Qershori” në Klinë.

Kërkoj nga ju që të vini e të na mbështesni në secilën ndeshje tonën që ta kemi më të lehtë rrugën drejt synimit tonë për t’ua sjellur titullin kampion në Podujevë.

Na priftë e mbara të gjithëve, ne jemi gati dhe do jemi të bashkuar drejt synimeve tona!

Forca Llapi ⚪️🔵

Me respekt
Presidenti
Z. Beqir Batatina

spot_img

NGJARJE TË TJERA