spot_imgspot_img

Rapidi reagon: Mungesa e Rrahmanit nuk ka të bëjë me incidentet e ndodhura në ndeshjen e kombëtares

spot_img

Mediat rumune spekuluan se lojtari i Kombëtares së Kosovës Albion Rrahmani refuzoi të fliste për mediat pas përfundimit të ndeshjes së djeshme mirëpo Rapidi i Bukureshtit, ekipi aktual i Rrahmanit ka sqaruar se mungesa e tij nuk ka të bëjë me rastin e kombëtares së Kosovës, siç kanë shkruar mediat rumune por arsyeja e mosparaqitjes së tij kishte të bënte me disa probleme shëndetsore.

“Prandaj duam të konstatojmë se mungesa e Rrahmanit nuk ka të bëjë me incidentet e ndodhura në ndeshjen e kombëtares me përfaqësuesen e Kosovës, siç spekuluan disa nga mediat sportive”, thuhet në reagim.

“Ai nuk u paraqit për shkak të disa problemeve mjekësore, me të cilat u përball gjatë javës së fundit. Albion kishte një infeksion, i cili kërkonte operacion”.

“Me kërkesë të përfaqësuesve të klubit tonë dhe me pëlqimin e bartësve të të drejtave televizive, Rrahmani në intervista u zëvendësua nga një tjetër lojtar”.

 

Mediat rumune spekuluan se lojtari i Kombëtares së Kosovës Albion Rrahmani refuzoi të fliste për mediat pas përfundimit të ndeshjes së djeshme mirëpo Rapidi i Bukureshtit, ekipi aktual i Rrahmanit ka sqaruar se mungesa e tij nuk ka të bëjë me rastin e kombëtares së Kosovës, siç kanë shkruar mediat rumune por arsyeja e mosparaqitjes së tij kishte të bënte me disa probleme shëndetsore.

“Prandaj duam të konstatojmë se mungesa e Rrahmanit nuk ka të bëjë me incidentet e ndodhura në ndeshjen e kombëtares me përfaqësuesen e Kosovës, siç spekuluan disa nga mediat sportive”, thuhet në reagim.

“Ai nuk u paraqit për shkak të disa problemeve mjekësore, me të cilat u përball gjatë javës së fundit. Albion kishte një infeksion, i cili kërkonte operacion”.

“Me kërkesë të përfaqësuesve të klubit tonë dhe me pëlqimin e bartësve të të drejtave televizive, Rrahmani në intervista u zëvendësua nga një tjetër lojtar”.

 

spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img