28 vjeçarja shtatëzënë që mbrëmë vdiq nga coronavirusi bashkë me beben e saj

28-vjeçarja L.S., nga Vushtrria e cila ishte shtatzënë, ka humbur jetën mbrëmë nga coronavirusi. Për këtë ngjarje të rëndë kanë njoftuar familjarët e saj në Facebook, ku kanë shkruar edhe fjalë prekëse për të.

Një familjar i saj ka shkruar se L.S. luftoi shumë por nuk ia doli kësaj beteje.

Njoftimi i familjarit:

NJOFTIM!

Te nderuar dashamire, shoqeri e familjare

Liberta na la, mbreme vone ia dorzoi shpirtin Krijuesit fuqiplote bashke me beben, qe e kishte ne barkun e saj e qe e donte aq shume.

Liberta, me e mira prej nesh, luftoi shume, por nuk ia doli.

Shpirtin na e keputi, duke na lene nje varre te hapur per tere jeten ne loçken e zemres sone.

Liberta, per shpetimin e te ciles u lut i tere qyteti, e tere shoqeria e familja jone, do te mbetet kujtimi me i mire e me i dashur ne jetet tona.

Pusho e qete me bebushin tend, e neve na prit atje, ne Xhenetet e Allahut!

Varrimi behet ne varrezat e fshatit Banjske me Dreke ne ora 13:00 ne rreth te ngushte familjar e shoqeror.

Te pame nuk do te kete, pasiqe duhet respektuar vendimi per masat anti Covid-19.

Me dhimbje te thelle,

Familja Selaci dhe Hasani

Familjarët kanë njoftuar se varrimi i 28-vjeçares do të bëhet në varrezat e fshatit Banjskë.

28-vjeçarja L.S., nga Vushtrria e cila ishte shtatzënë, ka humbur jetën mbrëmë nga coronavirusi. Për këtë ngjarje të rëndë kanë njoftuar familjarët e saj në Facebook, ku kanë shkruar edhe fjalë prekëse për të.

Një familjar i saj ka shkruar se L.S. luftoi shumë por nuk ia doli kësaj beteje.

Njoftimi i familjarit:

NJOFTIM!

Te nderuar dashamire, shoqeri e familjare

Liberta na la, mbreme vone ia dorzoi shpirtin Krijuesit fuqiplote bashke me beben, qe e kishte ne barkun e saj e qe e donte aq shume.

Liberta, me e mira prej nesh, luftoi shume, por nuk ia doli.

Shpirtin na e keputi, duke na lene nje varre te hapur per tere jeten ne loçken e zemres sone.

Liberta, per shpetimin e te ciles u lut i tere qyteti, e tere shoqeria e familja jone, do te mbetet kujtimi me i mire e me i dashur ne jetet tona.

Pusho e qete me bebushin tend, e neve na prit atje, ne Xhenetet e Allahut!

Varrimi behet ne varrezat e fshatit Banjske me Dreke ne ora 13:00 ne rreth te ngushte familjar e shoqeror.

Te pame nuk do te kete, pasiqe duhet respektuar vendimi per masat anti Covid-19.

Me dhimbje te thelle,

Familja Selaci dhe Hasani

Familjarët kanë njoftuar se varrimi i 28-vjeçares do të bëhet në varrezat e fshatit Banjskë.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -