INFORMACIONET E FUNDIT NË:

Ekonomi

4.8 C
Republic of Kosovo
- Reklamë nga Gjirafa -
- Reklamë nga Gjirafa -

Si ndryshoi vlera e bitcoin dhe arit gjatë pandemisë

Pandemia e koronavirusit ka shkaktuar trazira globale ekonomike dhe financiare në një shkallë që nuk shihet që nga Lufta e Dytë Botërore. Bllokimet e zgjatura,...
- Reklamë nga Gjirafa -