49 vjeçarja që duket si një 30 vjeçare

Brooke Burke (49) ka pozuar në bikine të verdha në Malibu derisa duket se është në një formë të jashtëzakonshme, pas 28 dite ushtrime dhe dietë. “Është vera e dobësimit”, ka shkruar ajo

Brooke Burke ka treguar trupin e saj të mahnitshme derisa është parë duke i shijuar brigjet e Malibusë.

Veterania “Dancing Ëith the Stars” ka treguar barkun e saj të sheshtë dhe muskujt e formuar në duar dhe këmbë derisa ka pozuar në bikine në San Lorenzo.

Në legjendën e saj në Instagram ajo ka shkruar se është në formë pas disa ushtrimeve dhe një diete dhe se ajo ka arritur qëllimet e saj që të jetë në formë.

Brooke Burke (49) ka pozuar në bikine të verdha në Malibu derisa duket se është në një formë të jashtëzakonshme, pas 28 dite ushtrime dhe dietë. “Është vera e dobësimit”, ka shkruar ajo

Brooke Burke ka treguar trupin e saj të mahnitshme derisa është parë duke i shijuar brigjet e Malibusë.

Veterania “Dancing Ëith the Stars” ka treguar barkun e saj të sheshtë dhe muskujt e formuar në duar dhe këmbë derisa ka pozuar në bikine në San Lorenzo.

Në legjendën e saj në Instagram ajo ka shkruar se është në formë pas disa ushtrimeve dhe një diete dhe se ajo ka arritur qëllimet e saj që të jetë në formë.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -