spot_imgspot_img

640 tonë ar në afërsi të Prishtinës? Kompania britanike do të fillojë punën e kërkimit

spot_img

Ariana Resources do të fillojë punën në Kosovë pasi të përfundojë studimi i duhur

Ariana Resources, një kompani britanike e minierave dhe mineraleve, tha të enjten se dega e saj në Kosovë, “Western Tethyan Resources”, ka përfunduar studimin e projektit të arit në Kosovë, të quajtur “Projekti i Arit Slivova”.

Kompania ka rreth shtatë vite që operon me licencë të kërkimit në Kosovë. Ariana Resources tha se një studim paraprak i vlerësimit ekonomik të projektit është duke u zhvilluar momentalisht. Studimi i paraprin punës së kërkimit.

 

Ariana Resources do të fillojë punën në Kosovë pasi të përfundojë studimi i duhur

Ariana Resources, një kompani britanike e minierave dhe mineraleve, tha të enjten se dega e saj në Kosovë, “Western Tethyan Resources”, ka përfunduar studimin e projektit të arit në Kosovë, të quajtur “Projekti i Arit Slivova”.

Kompania ka rreth shtatë vite që operon me licencë të kërkimit në Kosovë. Ariana Resources tha se një studim paraprak i vlerësimit ekonomik të projektit është duke u zhvilluar momentalisht. Studimi i paraprin punës së kërkimit.

 

spot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img