A e dini që ky Resort i mrekullueshëm gjendet në Fushë Kosovë?

Jo vetëm në vendet bregdetare ka resorte të mrekullueshme.

Në Kosovë, saktësisht në fshatin Sllatinë e Madhe të Fushë Kosovës pozicionohet një prej resorteve më të bukura në trojet shqiptare, shkruan Albanian News

Holiday Resort është padyshim vendi për ata që e njohin shumë mirë shijen e rehatisë, luksit, elegancës dhe ushqimit.

Resorti Holday ndodhet me një territor të madh, në mes të natyrës së bukur.

Holday Resort të gjithë kanë mundësinë të gjejnë gjithçka që i nevojitet në një vend të vetëm, Bare, Restorante, Disko Verore, Shërbim në plazh, Shërbim në pishinë, Një ekip animatorësh, Aktivitete muzikore, Kopsht lojërash, Ambient sportiv, Menaxhimi i eventeve, salla konferencash etj.

Për rezervime: +383 45 333 777

Artikull i sponsorizuar

Jo vetëm në vendet bregdetare ka resorte të mrekullueshme.

Në Kosovë, saktësisht në fshatin Sllatinë e Madhe të Fushë Kosovës pozicionohet një prej resorteve më të bukura në trojet shqiptare, shkruan Albanian News

Holiday Resort është padyshim vendi për ata që e njohin shumë mirë shijen e rehatisë, luksit, elegancës dhe ushqimit.

Resorti Holday ndodhet me një territor të madh, në mes të natyrës së bukur.

Holday Resort të gjithë kanë mundësinë të gjejnë gjithçka që i nevojitet në një vend të vetëm, Bare, Restorante, Disko Verore, Shërbim në plazh, Shërbim në pishinë, Një ekip animatorësh, Aktivitete muzikore, Kopsht lojërash, Ambient sportiv, Menaxhimi i eventeve, salla konferencash etj.

Për rezervime: +383 45 333 777

Artikull i sponsorizuar

spot_img

NGJARJE TË TJERA