A mbani mend vajzën e ‘Zhades’? Ajo është bërë super femër, një bionde që çmend

Ishte seriali më i dashur për audiencën në mbarë botë, bëhet fjalë për telenovelën Kloni që theu shumë rekorde.

Kjo telenovelë u xhirua në Brazil dhe në Maroku, por që ndeshi mes veti dy kultura në ndryshme.

E njëra nga personazhet më të ëmbla që gjatë do të mbahet mend, është vajza e Zhades, Hadizha. Sot, ajo është rritur dhe është bërë një super femër. Shikoni sa ka ndryshuar aktorja Carla Diaz.

Ishte seriali më i dashur për audiencën në mbarë botë, bëhet fjalë për telenovelën Kloni që theu shumë rekorde.

Kjo telenovelë u xhirua në Brazil dhe në Maroku, por që ndeshi mes veti dy kultura në ndryshme.

E njëra nga personazhet më të ëmbla që gjatë do të mbahet mend, është vajza e Zhades, Hadizha. Sot, ajo është rritur dhe është bërë një super femër. Shikoni sa ka ndryshuar aktorja Carla Diaz.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -