A mund ta hapim iPhone 12 me maskë në fytyrë?

Një nga tiparet më të mira të reja të Apple-t të prezantuara gjatë kohërave tona të pazakonta mund të mos shfaqet në iPhone 12.

Mund të mos mbërrijë në asnjë iPhone deri në vitin e ardhshëm – nëse ka ndonjë të tillë. iPad Air i ri i zbuluar në shtator ka integruar butonin Touch ID dhe kjo e bën më të lehtë që ju ta zhbllokoni pajisjen ndërsa jeni duke mbajtur një maskë.

Dhe telefoni i ardhshëm nga Apple iPhone 12, i cili do të zbulohet në një ngjarje virtuale të Apple më 13 tetor, duhet të bëjë diçka të ngjashme, duke u dhënë përdoruesve një mundësi midis zhbllokimit të iPhone të tyre duke përdorur fytyrën e tyre ose zhbllokimit të tij me gjurmët e gishtave ndërsa bota lufton pandeminë e coronavirusit.

Apple ka prezantuar muajin e kaluar iPad Air me një çmim prej 599 dollarë që integron Touch ID në krye të tabletës. Kjo e bën më të lehtë për ju të zhbllokoni pajisjen ndërsa jeni duke mbajtur një maskë.

Kur bëhet fjalë për formacionin e ardhshëm të iPhone 12, Apple do të tregohej e zgjuar të bënte diçka të ngjashme. iPhone 12 duhet të paketojë si Touch ID ashtu edhe Face ID për ta bërë më të shpejtë hyrjen në pajisje kur mbani maskë. Pandemia e coronavirusit, e cila është nëpër botë për muaj me radhë, ka të ngjarë të mos zhduket ende. Dhe kjo do të thotë që të gjithë do të mbajmë maska ​​kur të largohemi nga shtëpia për një të ardhme të parashikueshme.

Pajisjet e reja të Apple, prezantimi i dytë i saj virtual gjatë pandemisë, vijnë në një kohë të vështirë. Coronavirusi ka infektuar mbi 36 milionë njerëz në të gjithë globin dhe ka vrarë mbi një milion.

Miliona njerëz janë pa punë në mes të një recesioni që po godet fuqishëm SHBA-në dhe COVID-19 nuk tregon shenja se po largohet. Njerëzit kanë mbledhur pajisje elektronike që i lejojnë ata të punojnë nga shtëpitë e tyre. Këtë vit, industria e telefonit do të shohë rënien e saj më të madhe në shitje në një dekadë, sipas CCS Insight.

Ndërsa telefonët bëhen më të hollë dhe të hijshëm, kompanitë kanë kërkuar mënyra për të mbushur një ekran më të madh në një paketë më të vogël.

Deri më tani, nuk ka pasur zëra në lidhje me Apple që do të përfshinte Touch ID në iPhone 12. Por këtu shpresojmë se do të bëjë lëvizjen në iPhone 13.

 

Një nga tiparet më të mira të reja të Apple-t të prezantuara gjatë kohërave tona të pazakonta mund të mos shfaqet në iPhone 12.

Mund të mos mbërrijë në asnjë iPhone deri në vitin e ardhshëm – nëse ka ndonjë të tillë. iPad Air i ri i zbuluar në shtator ka integruar butonin Touch ID dhe kjo e bën më të lehtë që ju ta zhbllokoni pajisjen ndërsa jeni duke mbajtur një maskë.

Dhe telefoni i ardhshëm nga Apple iPhone 12, i cili do të zbulohet në një ngjarje virtuale të Apple më 13 tetor, duhet të bëjë diçka të ngjashme, duke u dhënë përdoruesve një mundësi midis zhbllokimit të iPhone të tyre duke përdorur fytyrën e tyre ose zhbllokimit të tij me gjurmët e gishtave ndërsa bota lufton pandeminë e coronavirusit.

Apple ka prezantuar muajin e kaluar iPad Air me një çmim prej 599 dollarë që integron Touch ID në krye të tabletës. Kjo e bën më të lehtë për ju të zhbllokoni pajisjen ndërsa jeni duke mbajtur një maskë.

Kur bëhet fjalë për formacionin e ardhshëm të iPhone 12, Apple do të tregohej e zgjuar të bënte diçka të ngjashme. iPhone 12 duhet të paketojë si Touch ID ashtu edhe Face ID për ta bërë më të shpejtë hyrjen në pajisje kur mbani maskë. Pandemia e coronavirusit, e cila është nëpër botë për muaj me radhë, ka të ngjarë të mos zhduket ende. Dhe kjo do të thotë që të gjithë do të mbajmë maska ​​kur të largohemi nga shtëpia për një të ardhme të parashikueshme.

Pajisjet e reja të Apple, prezantimi i dytë i saj virtual gjatë pandemisë, vijnë në një kohë të vështirë. Coronavirusi ka infektuar mbi 36 milionë njerëz në të gjithë globin dhe ka vrarë mbi një milion.

Miliona njerëz janë pa punë në mes të një recesioni që po godet fuqishëm SHBA-në dhe COVID-19 nuk tregon shenja se po largohet. Njerëzit kanë mbledhur pajisje elektronike që i lejojnë ata të punojnë nga shtëpitë e tyre. Këtë vit, industria e telefonit do të shohë rënien e saj më të madhe në shitje në një dekadë, sipas CCS Insight.

Ndërsa telefonët bëhen më të hollë dhe të hijshëm, kompanitë kanë kërkuar mënyra për të mbushur një ekran më të madh në një paketë më të vogël.

Deri më tani, nuk ka pasur zëra në lidhje me Apple që do të përfshinte Touch ID në iPhone 12. Por këtu shpresojmë se do të bëjë lëvizjen në iPhone 13.

 

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -