A mund t’i gjeni të gjitha Q-të brenda 10 sekondave në këtë foto?

Enigma e fundit në rrjete sociale i ka aktivizuar të gjithë. E gjitha çfarë duhet të bëni është të zbuloni se sa shkronja Q janë në foto.
Në fillim mund t’ju duket e lehtë, por shumica e njerëzve ia huqin nëse nuk i kushtojnë vëmendje fotografisë.

Ajo që e bën të vështirë këtë enigmë është se duhet t’i gjeni të gjitha Q-të për 10 sekonda.

Gjejeni shkronjën Q

Më poshtë e keni fotografinë me shumë O-ja. Por, brenda tyre janë disa Q-ja të fshehura. Sa Q-ja janë në foto? Keni 10 sekonda kohë për ta gjetur. Shkojmë!

A e keni përgjigjen gati? Mirë, të shohim se si dolët.

Shihni zgjidhjen më poshtë. I kemi hijezuar të gjitha Q-të me ngjyrë të verdhë.

Enigma e fundit në rrjete sociale i ka aktivizuar të gjithë. E gjitha çfarë duhet të bëni është të zbuloni se sa shkronja Q janë në foto.
Në fillim mund t’ju duket e lehtë, por shumica e njerëzve ia huqin nëse nuk i kushtojnë vëmendje fotografisë.

Ajo që e bën të vështirë këtë enigmë është se duhet t’i gjeni të gjitha Q-të për 10 sekonda.

Gjejeni shkronjën Q

Më poshtë e keni fotografinë me shumë O-ja. Por, brenda tyre janë disa Q-ja të fshehura. Sa Q-ja janë në foto? Keni 10 sekonda kohë për ta gjetur. Shkojmë!

A e keni përgjigjen gati? Mirë, të shohim se si dolët.

Shihni zgjidhjen më poshtë. I kemi hijezuar të gjitha Q-të me ngjyrë të verdhë.

- Reklamë nga Gjirafa -

Artikuj të ngjashëm

MOTISOT
Minutë pas minute

Republic of Kosovo
broken clouds
2.5 ° C
3 °
1.7 °
74 %
2.1kmh
75 %
Tue
7 °
Wed
8 °
Thu
10 °
Fri
11 °
Sat
10 °

LAJMET E FUNDIT

Ky është lloji më i rrallë i personit, a jeni i tillë?

Sipas Carl Jung, lloji i personalitetit që ka kombinime unike të tipareve, të cilat përfshijnë, ndër të tjera, mbylljen, ndjeshmërinë dhe drejtësinë, përbën vetëm...