Adem Ramadani me ilahi e emocionon Hoxhë Shefqet Krasniqin

Sot në emisionin ‘Libero’ me Resul Sinanin në ATV, ka qenë i ftuar doktor Shefqet Krasniqi.

Përveç tij autori i emisionit Resul Sinani, në këtë emision kishte ftuar edhe Adem Ramadanin dhe Arian Agushin të njohur si ‘Gold Ag’, shkruan Albanian News

Kur jemi te Ramadani, ai me ilahin ‘Mirë se erdhe Ramazan’ e ka emocionuar edhe hoxhë Krasniqin.

Për më shumë shikojeni videot më poshtë./Albanian News

 

Sot në emisionin ‘Libero’ me Resul Sinanin në ATV, ka qenë i ftuar doktor Shefqet Krasniqi.

Përveç tij autori i emisionit Resul Sinani, në këtë emision kishte ftuar edhe Adem Ramadanin dhe Arian Agushin të njohur si ‘Gold Ag’, shkruan Albanian News

Kur jemi te Ramadani, ai me ilahin ‘Mirë se erdhe Ramazan’ e ka emocionuar edhe hoxhë Krasniqin.

Për më shumë shikojeni videot më poshtë./Albanian News

 

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -