spot_imgspot_img

Presidenti i FFK-së, Agim Ademi në top-formë, se ndal as shiu e as bora

spot_img

Presidenti i FFK-së, Agim Ademi është njëri prej frekuentuesve të rregullt të parkut të Gërmisë në kryeqytet. Pa marrë parsysh stinën apo temperaturat, Ademin çdo mëngjes i hershëm e gjen në këtë park, duke vrapuar dhe duke bërë ushtrime. Ai në këtë mënyrë merr energji për punën e tij të ngjeshur. Me një fjalë Agim Ademin nuk e ndal as shiu e as bora. Ai mëngjesin e sotëm e shijoi me ecje e vrapim në këtë park me pamje fantastike, i cili më në fund është mbuluar nga bora që ka rënë gjatë natës së kaluar.

Presidenti i FFK-së, Agim Ademi është njëri prej frekuentuesve të rregullt të parkut të Gërmisë në kryeqytet. Pa marrë parsysh stinën apo temperaturat, Ademin çdo mëngjes i hershëm e gjen në këtë park, duke vrapuar dhe duke bërë ushtrime. Ai në këtë mënyrë merr energji për punën e tij të ngjeshur. Me një fjalë Agim Ademin nuk e ndal as shiu e as bora. Ai mëngjesin e sotëm e shijoi me ecje e vrapim në këtë park me pamje fantastike, i cili më në fund është mbuluar nga bora që ka rënë gjatë natës së kaluar.

spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img