spot_imgspot_img

ACL Group me projektin gjigant ‘Pishat’ ju sjellë banesat më të reja në Fushë Kosovë

spot_img

Ndërsa fazat e fundit të ndërtimit te “Pishat” po marrin formë, ne ju njoftojmë me veçoritë e këtij kompleksi, që është gati për t’ju mirëpritur për një jetesë cilësore.
Ja pse duhet të zgjidhni “Pishat”.

Çdo detaj është krijuar me përpikëri, duke ofruar një përzierje të harmonisë, stilit, rehatisë dhe qetësisë. Lokacioni i kompleksit “Pishat” ndodhet në distancë shumë të afërt me të gjitha institucionet komunale, arsimore dhe shëndetësore, si: Komuna, Qendra e Mjekësisë Familjare, Shkolla Fillore, Shkolla e Mesme, Gjykata Themelore. Të gjitha këto në perimetër prej 200 metrave.

Projekti ofron qetësi nga zhurma urbane dhe, në të njëjtën kohë, qasje të lehtë në një mori komoditetesh.
“Pishat” është kompleksi më i veçantë dhe më modern në qytetin e Fushë-Kosovës, me infrastrukturë tërësisht të kompletuar: banesa me tarraca të gjelbra, çerdhe për fëmijë, mbi 33% hapësira të gjelbra, rekreative dhe kënde të lojërave për fëmijë, e tëra pa qasje për automjete.

Kompleksi ka mbi 50,000 m/2, e ndarë në 8 hyrje banesore, me gjithsej 368 njësi banesore, të organizuara prej 55m/2 deri në 130m/2.
Në kuadër të kompleksit “Pishat” përfshihen mbi 4200m/2 lokale afariste, si dhe parkingje për të gjitha njësitë banesore.

Jeto gjelbër, jeto n’Pisha!
Linku ku mund t’i gjeni të gjitha informatat e nevojshme për projektet dhe kompaninë tonë.

Shiko projektin:https:

ACL sh.p.k.
Rr. “Tahir Zemaj” p.n.,
12000 Fushë-Kosovë
t: +383 49 466 410
[email protected]
www.aclgroup-ks.com

(Artikulli i sponsorizuar)

Ndërsa fazat e fundit të ndërtimit te “Pishat” po marrin formë, ne ju njoftojmë me veçoritë e këtij kompleksi, që është gati për t’ju mirëpritur për një jetesë cilësore.
Ja pse duhet të zgjidhni “Pishat”.

Çdo detaj është krijuar me përpikëri, duke ofruar një përzierje të harmonisë, stilit, rehatisë dhe qetësisë. Lokacioni i kompleksit “Pishat” ndodhet në distancë shumë të afërt me të gjitha institucionet komunale, arsimore dhe shëndetësore, si: Komuna, Qendra e Mjekësisë Familjare, Shkolla Fillore, Shkolla e Mesme, Gjykata Themelore. Të gjitha këto në perimetër prej 200 metrave.

Projekti ofron qetësi nga zhurma urbane dhe, në të njëjtën kohë, qasje të lehtë në një mori komoditetesh.
“Pishat” është kompleksi më i veçantë dhe më modern në qytetin e Fushë-Kosovës, me infrastrukturë tërësisht të kompletuar: banesa me tarraca të gjelbra, çerdhe për fëmijë, mbi 33% hapësira të gjelbra, rekreative dhe kënde të lojërave për fëmijë, e tëra pa qasje për automjete.

Kompleksi ka mbi 50,000 m/2, e ndarë në 8 hyrje banesore, me gjithsej 368 njësi banesore, të organizuara prej 55m/2 deri në 130m/2.
Në kuadër të kompleksit “Pishat” përfshihen mbi 4200m/2 lokale afariste, si dhe parkingje për të gjitha njësitë banesore.

Jeto gjelbër, jeto n’Pisha!
Linku ku mund t’i gjeni të gjitha informatat e nevojshme për projektet dhe kompaninë tonë.

Shiko projektin:https:

ACL sh.p.k.
Rr. “Tahir Zemaj” p.n.,
12000 Fushë-Kosovë
t: +383 49 466 410
[email protected]
www.aclgroup-ks.com

(Artikulli i sponsorizuar)

spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img