Andi Lila jep alarmin: Në Shqipëri po instalohet diktatura. Unë s’pyeta për 33 mijë serbë në mes të Beogradit, jo më për këta të PS-së

Andi Lila, një ish-futbollist nga më të dobëtit e Kombëtares, që grumbullohej falë miqësive dhe që prej disa vitesh është bërë “politikan”, është kthyer në kauzën e këtyre ditëve të fundit të opozitës, pse i kishte vajtur një polic për ta nxjerrë nga fusha ku stërviteshin disa fëmijë.

Sipas Lilës, i cili ka nisur fushatën për t’u bërë deputet i PD-së në 25 prill, në Shqipëri është duke u instaluar diktatura.

Por ai thotë se nuk ka frikë, pasi nuk ka pyetur nga serbët, jo më nga socialistët.

“Në Shqipëri po instalohet diktuara. Me Partinë Socialiste fillimisht u shemb Teatri, pastaj nxirren futbollistët jashtë stadiumit.

Jam ndier shumë keq, për atë qytet ne kemi kontribuar shumë. Unë nuk doja që situata të acarohej dhe pranova qetësisht të dilja jashtë stadiumit.

Andi Lila nuk pati frikë në mes të Beogradit ku ishin 33 mijë serb. Me ata që më nxrorën nga fusha unë s’kam asgjë.

Ai personi që erdhi është djali i Ilir Duros, ish futbollistit dhe trajnerit.

Ai ndihej i turpëruar për atë gjest që po bënte por e kishte urdhër”, thotë Lila.

Këtij të fundit i është përgjigjur vetë kryebashkiaku i Kavajës, sipas të cilit, Lila kishte vajtur në mes të stërvitjes së fëmijëve dhe kishte zaptuar fushën, për një dokumentar mbi jetën e tij, në kuadër të fushatës elektorale të 25 prillit.

Andi Lila, një ish-futbollist nga më të dobëtit e Kombëtares, që grumbullohej falë miqësive dhe që prej disa vitesh është bërë “politikan”, është kthyer në kauzën e këtyre ditëve të fundit të opozitës, pse i kishte vajtur një polic për ta nxjerrë nga fusha ku stërviteshin disa fëmijë.

Sipas Lilës, i cili ka nisur fushatën për t’u bërë deputet i PD-së në 25 prill, në Shqipëri është duke u instaluar diktatura.

Por ai thotë se nuk ka frikë, pasi nuk ka pyetur nga serbët, jo më nga socialistët.

“Në Shqipëri po instalohet diktuara. Me Partinë Socialiste fillimisht u shemb Teatri, pastaj nxirren futbollistët jashtë stadiumit.

Jam ndier shumë keq, për atë qytet ne kemi kontribuar shumë. Unë nuk doja që situata të acarohej dhe pranova qetësisht të dilja jashtë stadiumit.

Andi Lila nuk pati frikë në mes të Beogradit ku ishin 33 mijë serb. Me ata që më nxrorën nga fusha unë s’kam asgjë.

Ai personi që erdhi është djali i Ilir Duros, ish futbollistit dhe trajnerit.

Ai ndihej i turpëruar për atë gjest që po bënte por e kishte urdhër”, thotë Lila.

Këtij të fundit i është përgjigjur vetë kryebashkiaku i Kavajës, sipas të cilit, Lila kishte vajtur në mes të stërvitjes së fëmijëve dhe kishte zaptuar fushën, për një dokumentar mbi jetën e tij, në kuadër të fushatës elektorale të 25 prillit.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -