spot_img

Arbenita reagon pasi Fero kërkoi një grua të dytë

spot_img

Fero dhe Arbenita po kalojnë një krizë në çift. Madje të njejtit janë edhe në prag të divorcit.

Fero tha se gruaja e parë nuk duhet ta ndalë burrin që ta marrë gruan e dytë.

E për këtë nuk ka munguar reagimi i modeles bukuroshe.

Ajo ka publikuar një foto me anë të së cilës anasjelltas ja bënê me dije se cfarë ka humbur.
Read more

Fero dhe Arbenita po kalojnë një krizë në çift. Madje të njejtit janë edhe në prag të divorcit.

Fero tha se gruaja e parë nuk duhet ta ndalë burrin që ta marrë gruan e dytë.

E për këtë nuk ka munguar reagimi i modeles bukuroshe.

Ajo ka publikuar një foto me anë të së cilës anasjelltas ja bënê me dije se cfarë ka humbur.
Read more

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img