spot_img

Atje ku e pamundura bëhet e mundur: Denta Care adresa e buzëqeshjes tënde

spot_img

Dhëmbë të shëndosh në mendje e trup të shëndosh. Nëse keni harruar se si duket buzëqeshja juaj. Ju mund ta ktheni atë ka vetëm një adresë Denta Care. Ordinanca Denta Care ka mjekët më të mirë në Kosovë. Doni një specialist, një kirurg, një ortodont të dëshmuar të gjitha këto mund t’i gjeni në një vend.

Doktor Adonis Bujupi, specialist i Kirurgjisë maksillofaciale e doktoresha, specialistja e ortodoncisë, Festa Morina-Bujupi dhe stafi i tyre profesionist kanë dëshmuar vetën e tyre me punë. Plotë 17 vite përvojë.

“Specialiteti ynë është buzëqeshja e juaj” – kjo është motoja e Denta Care, aty ku nëse njëherë shkoni e nuk zhgënjeheni kurrë.

Implane, Parandontologji, Ortodonci – janë gjitha shërbimet që mund të kryhen Brenda kësaj ordinance.
Me markat e dëshmuara në treg, aparaturat më të sofistikuara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dentacareks (@dentacareks)


Çka bie në sy, është përkushtimi maksimal që çdo stomatolog i ordinancës Denta Care ka për secilin pacientë. Nuk janë të rralla rastet kur në këtë ordinancë mund të takoni edhe figura publike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dentacareks (@dentacareks)

Buzëqeshni pa frikë: Kirurgji, doktorët specialist të kirurgjisë maksillofaciale do ju kthejnë buzëqeshjen që ju ka munguar.

Nëse dëshironi një buzëqeshje që zgjatë atëherë mos hezitoni, vizitoni ordinancën Denta Care, suksesi është i garantuar.

Ordinanca Denta Care ndodhet në lagjen e Spitalit tek rruga B më konkretisht hyrja c15/16-nr.1 ndërsa ky është numri ku ju mund të caktoni terminin tuaj +383 – 44 339 811.

Më poshtë gjeni fotografi nga puna e stomatologëve më të suksesshëm në qytet:

Dhëmbë të shëndosh në mendje e trup të shëndosh. Nëse keni harruar se si duket buzëqeshja juaj. Ju mund ta ktheni atë ka vetëm një adresë Denta Care. Ordinanca Denta Care ka mjekët më të mirë në Kosovë. Doni një specialist, një kirurg, një ortodont të dëshmuar të gjitha këto mund t’i gjeni në një vend.

Doktor Adonis Bujupi, specialist i Kirurgjisë maksillofaciale e doktoresha, specialistja e ortodoncisë, Festa Morina-Bujupi dhe stafi i tyre profesionist kanë dëshmuar vetën e tyre me punë. Plotë 17 vite përvojë.

“Specialiteti ynë është buzëqeshja e juaj” – kjo është motoja e Denta Care, aty ku nëse njëherë shkoni e nuk zhgënjeheni kurrë.

Implane, Parandontologji, Ortodonci – janë gjitha shërbimet që mund të kryhen Brenda kësaj ordinance.
Me markat e dëshmuara në treg, aparaturat më të sofistikuara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dentacareks (@dentacareks)


Çka bie në sy, është përkushtimi maksimal që çdo stomatolog i ordinancës Denta Care ka për secilin pacientë. Nuk janë të rralla rastet kur në këtë ordinancë mund të takoni edhe figura publike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dentacareks (@dentacareks)

Buzëqeshni pa frikë: Kirurgji, doktorët specialist të kirurgjisë maksillofaciale do ju kthejnë buzëqeshjen që ju ka munguar.

Nëse dëshironi një buzëqeshje që zgjatë atëherë mos hezitoni, vizitoni ordinancën Denta Care, suksesi është i garantuar.

Ordinanca Denta Care ndodhet në lagjen e Spitalit tek rruga B më konkretisht hyrja c15/16-nr.1 ndërsa ky është numri ku ju mund të caktoni terminin tuaj +383 – 44 339 811.

Më poshtë gjeni fotografi nga puna e stomatologëve më të suksesshëm në qytet:

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img