Bebe Rexha publikon video në të brendshme: Sa mendoni se peshojë

Bebe Rexha ka ngacmuar imagjinatën me një video të re të shpërndarë në profilin e saj në Instagram.

Këngëtarja shqiptare me famë botërore është paraqitur në poza tërheqëse vetëm me të brendshme.

31-vjeçarja nuk ka hezituar të vë në plan të parë edhe pjesën më të përfolur të fizikut të saj – të pasmet.

Në ndërkohë mbishkrimi në video fillon me pyetjen: “Sa mendoni se peshoj?”, për të vazhduar me: “Nuk është punë e juaja”.

“Se unë jam një ‘vajzë e keqe’ pa marrë parasysh peshën time”, vazhdon mbishkrimi më tej dhe pastaj thuhet se ajo peshon rreth 75 kilogramë.

Bebe Rexha ka ngacmuar imagjinatën me një video të re të shpërndarë në profilin e saj në Instagram.

Këngëtarja shqiptare me famë botërore është paraqitur në poza tërheqëse vetëm me të brendshme.

31-vjeçarja nuk ka hezituar të vë në plan të parë edhe pjesën më të përfolur të fizikut të saj – të pasmet.

Në ndërkohë mbishkrimi në video fillon me pyetjen: “Sa mendoni se peshoj?”, për të vazhduar me: “Nuk është punë e juaja”.

“Se unë jam një ‘vajzë e keqe’ pa marrë parasysh peshën time”, vazhdon mbishkrimi më tej dhe pastaj thuhet se ajo peshon rreth 75 kilogramë.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -