spot_imgspot_img

Biznesmeni i njohur i premton dasmë madhështore të Luizit me Kiarën më 7 maj

spot_img

Luiz dhe Kiara janë bërë dy nga emrat më të përfolur.

Ai tashmë ka thurur planë për dasmë, pas lidhjes që kanë krijuar brenda Big Brotherit.

Së fundmi, ka qenë biznesmeni Gjergj Luca, i cili përmes një video publikisht i ka premtuar Kiarës dhe Luizit se sapo këngëtari të dalë nga shtëpia, do të organizojnë një dasmë madhështore.

Luca si daja i Luizit është zotuar që do të jetë ai organizatori i kësaj dasme duke e siguruar moderatoren që do të jetë dasma më madhështore dhe e bukur që është bërë në Shqipëri.

“Përshëndetje Kiara. Përshëndetja nga këtu, Pallati i Brigadave. Për Zotin dëgjo, se je edhe nga gjysma e zemrës time, nga Përmeti. Ai zotëria jot dhe nipi im Luizi kur të dalë më datën 6 se nuk na dëgjon tani, ne, unë edhe ti do i bëjmë një suprizë. Dasmën tuaj do ta bëjmë këtu në këtë vend dhe do të bëjmë dasmën më të bukur që ka ndodhur ndonjëherë në Shqipëri në Fish City, në qytetin e Dashurisë, në qytetin e shpresës, ëndrrave”, thotë Gjergj Luca në video.

@gjergj.luca

Daja i Luizit, super surprizë në datë 7 maj. Dasmorë nga të gjitha trevat në dasmën më të madhe shqiptare që do organizojmë në Fish City në Labinot. Luiz dhe Kiara ne po ju presim ti thoni “PO” njëri-tjetrit! #rozafa #fishcity #gjergjluca #madeinalbania #luizejlli #kiaratito 🤵‍♂💍👰‍♂

♬ original sound – gjergj.luca

Luiz dhe Kiara janë bërë dy nga emrat më të përfolur.

Ai tashmë ka thurur planë për dasmë, pas lidhjes që kanë krijuar brenda Big Brotherit.

Së fundmi, ka qenë biznesmeni Gjergj Luca, i cili përmes një video publikisht i ka premtuar Kiarës dhe Luizit se sapo këngëtari të dalë nga shtëpia, do të organizojnë një dasmë madhështore.

Luca si daja i Luizit është zotuar që do të jetë ai organizatori i kësaj dasme duke e siguruar moderatoren që do të jetë dasma më madhështore dhe e bukur që është bërë në Shqipëri.

“Përshëndetje Kiara. Përshëndetja nga këtu, Pallati i Brigadave. Për Zotin dëgjo, se je edhe nga gjysma e zemrës time, nga Përmeti. Ai zotëria jot dhe nipi im Luizi kur të dalë më datën 6 se nuk na dëgjon tani, ne, unë edhe ti do i bëjmë një suprizë. Dasmën tuaj do ta bëjmë këtu në këtë vend dhe do të bëjmë dasmën më të bukur që ka ndodhur ndonjëherë në Shqipëri në Fish City, në qytetin e Dashurisë, në qytetin e shpresës, ëndrrave”, thotë Gjergj Luca në video.

@gjergj.luca

Daja i Luizit, super surprizë në datë 7 maj. Dasmorë nga të gjitha trevat në dasmën më të madhe shqiptare që do organizojmë në Fish City në Labinot. Luiz dhe Kiara ne po ju presim ti thoni “PO” njëri-tjetrit! #rozafa #fishcity #gjergjluca #madeinalbania #luizejlli #kiaratito 🤵‍♂💍👰‍♂

♬ original sound – gjergj.luca

spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img