spot_img

Blerando ‘djeg’ klubet e natës

spot_img

Pasi fitoi vëmendjen e publikut në Big Brother Vip Kosova, Blerando, një talent i shquar muzikor, është në rrugë për tu bërë emër i madh  edhe në skenën e muzikës së shqiptare dhe jo vetëm.

Pavarësisht se aventura televizive ka përfunduar, për Blerandon, ajo ishte vetëm fillimi i një udhëtimi të madh. Tani, ai ka  kërkesa të mëdha nga klubet e natës për të ndarë pasionin e tij për muzikën me publikun live.

Së fundmi Blerando ka përformuar në Tiranë, atje ku publiku e ka pritur në mënyrën  më të mirë të mundshme, po ashtu ishte i pranishëm edhe në Zvicër.

Albanian News nga menaxhmenti i këngëtarit merr vesh se Blerandon do ta kemi prezent me super hitet e tij në shumë klube këtë verë, brenda dhe jashtë Kosovës.

Poshtë tekstit, shikojeni disa video ku shihet Blerando duke i ‘dridhur’ klubet e natës.

Pasi fitoi vëmendjen e publikut në Big Brother Vip Kosova, Blerando, një talent i shquar muzikor, është në rrugë për tu bërë emër i madh  edhe në skenën e muzikës së shqiptare dhe jo vetëm.

Pavarësisht se aventura televizive ka përfunduar, për Blerandon, ajo ishte vetëm fillimi i një udhëtimi të madh. Tani, ai ka  kërkesa të mëdha nga klubet e natës për të ndarë pasionin e tij për muzikën me publikun live.

Së fundmi Blerando ka përformuar në Tiranë, atje ku publiku e ka pritur në mënyrën  më të mirë të mundshme, po ashtu ishte i pranishëm edhe në Zvicër.

Albanian News nga menaxhmenti i këngëtarit merr vesh se Blerandon do ta kemi prezent me super hitet e tij në shumë klube këtë verë, brenda dhe jashtë Kosovës.

Poshtë tekstit, shikojeni disa video ku shihet Blerando duke i ‘dridhur’ klubet e natës.

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img