spot_imgspot_img

Blerim Latifi: Fero është analfabet, i rritun keq prandaj përfundojë në islam

spot_img

Analisti politik Blerim Latifi ka reaguar në rrjetin social facebook, pasi reperi Fero, vendosi që të largohet përfundimisht nga muzika.

Latifi e ka quajtur analfabet dhe të rritur keq këngëtarin.

Ky është postimi i tij

Nuk është kurfarë befasie kur një i ri, analfabet, i rritun keq dhe delikuent, përfundon në kthetrat e fanatizmit fetar. Të tillët janë tokë shumë pjellore për lulëzimin e fanatizmit. Fatkeqësi është kur dikush që pasi ka kalu nëpër institucionet dhe kulturën e iluminizmit modern, bie në kthetrat e fanatizmit fetar, i cili, për nga efekti shkatërrues mbi njeriun, ua kalon të gjitha drogave bimore.

Analisti politik Blerim Latifi ka reaguar në rrjetin social facebook, pasi reperi Fero, vendosi që të largohet përfundimisht nga muzika.

Latifi e ka quajtur analfabet dhe të rritur keq këngëtarin.

Ky është postimi i tij

Nuk është kurfarë befasie kur një i ri, analfabet, i rritun keq dhe delikuent, përfundon në kthetrat e fanatizmit fetar. Të tillët janë tokë shumë pjellore për lulëzimin e fanatizmit. Fatkeqësi është kur dikush që pasi ka kalu nëpër institucionet dhe kulturën e iluminizmit modern, bie në kthetrat e fanatizmit fetar, i cili, për nga efekti shkatërrues mbi njeriun, ua kalon të gjitha drogave bimore.

spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img