Burri pa që furgoni i policisë kishte mbetur i bllokuar në kolonë, shfrytëzoi rastin dhe iku nga ata

Në qytetin rus të Saransk, një furgon policie u mbërthye në një turmë dhe një i arrestuar në pjesën e pasme të furgonit vendosi të shfrytëzonte rastin për të shpëtuar.

Ai hapi ngadalë derën e furgonit dhe doli, dhe kur pa shoferin e veturës pas furgonit, vuri gishtin në gojë dhe i tha të mos reagonte.

Policia shpejt kuptoi që i arrestuari kishte shpëtuar dhe e ktheu atë në furgon.

Videoja u postua në kanalin e tij nga ViralHog.

Në qytetin rus të Saransk, një furgon policie u mbërthye në një turmë dhe një i arrestuar në pjesën e pasme të furgonit vendosi të shfrytëzonte rastin për të shpëtuar.

Ai hapi ngadalë derën e furgonit dhe doli, dhe kur pa shoferin e veturës pas furgonit, vuri gishtin në gojë dhe i tha të mos reagonte.

Policia shpejt kuptoi që i arrestuari kishte shpëtuar dhe e ktheu atë në furgon.

Videoja u postua në kanalin e tij nga ViralHog.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -