Capital T dhe Adrola Dushi bashkë në hotel luksoz në Itali?

Prej kohësh përflitet se Capital T dhe Adrola Dushi janë në një lidhje së bashku.

Ato tashmë janë duke kaluar pushimet së bashku në Firenze dhe një detaj i ka nxjerrë zbuluar.

Kanë qënë pikërisht një palë shapka të njëjta, ku shihen në fotot e të dyve që vërtetojnë se janë në praninë e njëri-tjetrit.

Po ashtu që të dy kanë postuar foto në te njëjtin hotel në Firenze.

Prej kohësh përflitet se Capital T dhe Adrola Dushi janë në një lidhje së bashku.

Ato tashmë janë duke kaluar pushimet së bashku në Firenze dhe një detaj i ka nxjerrë zbuluar.

Kanë qënë pikërisht një palë shapka të njëjta, ku shihen në fotot e të dyve që vërtetojnë se janë në praninë e njëri-tjetrit.

Po ashtu që të dy kanë postuar foto në te njëjtin hotel në Firenze.

spot_img

NGJARJE TË TJERA