spot_img

Capital T po bëhet baba?

spot_img

Një tjetër i ftuar special në puntatën e sotme të “Top Arena” ka qenë dhe këngëtari i mirënjohur Capital T.

Teksa është pyetur prej moderatorëve rreth dashurisë dhe jetës së tij private ai është shprehur se së shpejti e shikon veten të martuar dhe baba.

“E shoh veten në një të ardhme të afërt me fëmijë dhe me familjen time”, tha ai.

Rikujtojmë që prej kohësh përflitet për një lidhje mes tij dhe Adrola Dushit.

Një tjetër i ftuar special në puntatën e sotme të “Top Arena” ka qenë dhe këngëtari i mirënjohur Capital T.

Teksa është pyetur prej moderatorëve rreth dashurisë dhe jetës së tij private ai është shprehur se së shpejti e shikon veten të martuar dhe baba.

“E shoh veten në një të ardhme të afërt me fëmijë dhe me familjen time”, tha ai.

Rikujtojmë që prej kohësh përflitet për një lidhje mes tij dhe Adrola Dushit.

spot_img
spot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img