INFORMACIONET E FUNDIT NË:

Interesante

7 C
Republic of Kosovo
- Reklamë nga Gjirafa -
- Reklamë nga Gjirafa -

Kështu do të duket njeriu pas 3 mijë vitesh, një transformim befasues

Duket se njeriu do të pësojë transformim pas 3 mijë vitesh. Kështu thotë shkencëtari anglez, paleoantropologu Matthew Skinner. Pas studimeve të shumta, ai ka parashikuar se...

Shqipëria, vendi i tretë më i sigurt në botë, nëse nis lufta e tretë botërore

Lufta e Tretë Botërore është bërë një shqetësim për shumë njerëz ndërkohë që tensionet mes fuqive të mëdha globale, përshkallëzohen. Marrëdhënia mes SHBA dhe Kinës,...
- Reklamë nga Gjirafa -