spot_img

Cima construction prezanton Lagjen Dardania në Prizren

spot_img

Kompleksi afaristo-banesore “DARDANIA”- Prizren, gjendet në pjesën veri-lindore të qytetit, ku çasja bëhet nga rruga aktuale “Magjistralja Prizren-Prishtinë”.

Kompleksi ka një sipërfaqe prej 22.785m 2 ndërtim, përmbanë katër hyrje, secila hyrje ofron hapësira funksionale dhe plotëson kërkesat për një investim të mirë në patundëshmëri.

Kompleksi Dardania është duke u ndërtuar në një zonë tërsisht të urbanizuar.

Pamja e kompleksit me një arkitetur modern shfaq më së miri punën profesionale dhe përkushtimin për realizimin e qëllimeve tona në investim në dobi të komunitetit.

Kompleksi ofron hapësira të mjaftueshme gjelbëruese dhe kënde për fëmijë.

Parking të mjaftueshem mbitokësor së bashku me parkingjet nëntokësor të ndërtesave për nevojat e banorëve dhe lokaleve afariste.

Statusi: Në ndërtim

Banesa: 230

Sipërfaqja: 22.785 m2

Blloqe: 5

Tipi Afarist: Banesor

Sipërfaqja e banesave: 59.8-121 m2

Kompleksi afaristo-banesore “DARDANIA”- Prizren, gjendet në pjesën veri-lindore të qytetit, ku çasja bëhet nga rruga aktuale “Magjistralja Prizren-Prishtinë”.

Kompleksi ka një sipërfaqe prej 22.785m 2 ndërtim, përmbanë katër hyrje, secila hyrje ofron hapësira funksionale dhe plotëson kërkesat për një investim të mirë në patundëshmëri.

Kompleksi Dardania është duke u ndërtuar në një zonë tërsisht të urbanizuar.

Pamja e kompleksit me një arkitetur modern shfaq më së miri punën profesionale dhe përkushtimin për realizimin e qëllimeve tona në investim në dobi të komunitetit.

Kompleksi ofron hapësira të mjaftueshme gjelbëruese dhe kënde për fëmijë.

Parking të mjaftueshem mbitokësor së bashku me parkingjet nëntokësor të ndërtesave për nevojat e banorëve dhe lokaleve afariste.

Statusi: Në ndërtim

Banesa: 230

Sipërfaqja: 22.785 m2

Blloqe: 5

Tipi Afarist: Banesor

Sipërfaqja e banesave: 59.8-121 m2

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img