“Dashuria nuk njeh moshë, por as limite”, modeli martohet me nëntë gra, habit me arsyen

Modeli Brazilian Arthur O Urso vendosi të martohej me nëntë gra në një ceremoni kolektive për të festuar kështu “dashurinë e lirë’. Ceremonia e dasmës u zhvillua në një kishë katolikë në qytetin e Sao Paulos, në Brazil.

Më parë modeli ishte i martuar vetëm me blogeren Laura Kazaki, derisa dyshja tashmë kanë kaluar së bashku muajin e mjaltit.

Ai vendosi të zyrtarizojë martesën me nëntë gra të tjera për të festuar ‘dashurinë e lirë’, si dhe për të protestuar kundër monogamisë.

Modeli Brazilian Arthur O Urso vendosi të martohej me nëntë gra në një ceremoni kolektive për të festuar kështu “dashurinë e lirë’. Ceremonia e dasmës u zhvillua në një kishë katolikë në qytetin e Sao Paulos, në Brazil.

Më parë modeli ishte i martuar vetëm me blogeren Laura Kazaki, derisa dyshja tashmë kanë kaluar së bashku muajin e mjaltit.

Ai vendosi të zyrtarizojë martesën me nëntë gra të tjera për të festuar ‘dashurinë e lirë’, si dhe për të protestuar kundër monogamisë.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -