spot_imgspot_img

Dhurata dhe Elvana po punojnë bashkë në tjetër projekt

spot_img

Elvana dhe Dhurata numërojnë disa bashkëpunime, secili hit më i madh se tjetri.
Por duket se vajzat kanë pëlqyer punën bashkë dhe tani ka lajme të mira.

Sipas Prive, Dhurata dhe Elvana janë duke bashkëpunuar në projektin e radhës.

Ato janë duke shqyrtuar të kenë edhe një artist të tretë në këtë projekt.

Elvana dhe Dhurata numërojnë disa bashkëpunime, secili hit më i madh se tjetri.
Por duket se vajzat kanë pëlqyer punën bashkë dhe tani ka lajme të mira.

Sipas Prive, Dhurata dhe Elvana janë duke bashkëpunuar në projektin e radhës.

Ato janë duke shqyrtuar të kenë edhe një artist të tretë në këtë projekt.

spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img