“Dimër në verë” – Reshje bore në fshatrat e këtij qyteti në Kosovë

Edhe pse jemi në muajin qershor, në disa komuna të larta malore të Kosovës ka rënë borë.

Bora ka mbuluar bjeshkët mbi trevën e Opojës si dhe disa fshatra të Gorës në Dragash.

Ky lajm konfirmohet nga banorët që jetojnë në këtë komunë si dhe nga foto e video të shumta që kanë ardhë në adresën tonë.

Kujtojmë, në Komunën e Dragashit nuk janë të pazakonta reshjet e borës edhe gjatë muajve të pranverës.

Edhe pse jemi në muajin qershor, në disa komuna të larta malore të Kosovës ka rënë borë.

Bora ka mbuluar bjeshkët mbi trevën e Opojës si dhe disa fshatra të Gorës në Dragash.

Ky lajm konfirmohet nga banorët që jetojnë në këtë komunë si dhe nga foto e video të shumta që kanë ardhë në adresën tonë.

Kujtojmë, në Komunën e Dragashit nuk janë të pazakonta reshjet e borës edhe gjatë muajve të pranverës.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -