“Dua dënim në litar”, babai i 23 vjeçares që u vra nga burri në Fier: S’ka të drejta për këta fundërrina, të mos jetë mbi tokë

Partizan Bengaj, babai i 23 vjeçares Sabrina Bengaj që u vra nga burri i saj Elton Metaj, kërkon dënim në litar për këtë të fundit. Çifti prej kohësh ishin në proces divorci.

I trishtuar dhe në gjendje të rënduar, babai i 23 vjeçares ka kërkuar që edhe gjyqtari Pirro Sota që liroi nga qelia autorin e ngjarjes së rëndë, pasi një vit më parë ai kishte mbajtur peng gjithë familjen Bengaj.

“Kishte ruajtur që nuk kisha asnjë nga djemtë në shtëpi. Ky i bie të jetë një mi, ata minjtë që kalojnë në tuba. Unë e akuzoj direkt Pirro Sotaj të japë llogari. E njoh edhe personalisht. Unë kërkoj dnëim në litar. Jo më të drejta njeriu, nuk ka të drejta mekëta fundërrina. Nuk ka pse ti mbajnë mbi tokë këta lloj fundërrinash”, u shpreh Bengaj për mediat.

Më tej, Partizan Bengaj tha se nuk ka dhe nuk do të komunikojë me familjen e ish-dhëndrit.

“Absolutisht jo. Nuk dua të komunikoj me ata lloj plehrash. Derisa ime bijë u trajtua në mënyrë të tillë. E denoncoj të ëmën e tij që unë paskam pasur edhe armë në shtëpi. Është një pise e kësaj shoqërie. Nuk jam në një pozicion të qetë.

Në çdo vend të botës mund të jetë një fundërrinë, një grua nuk qëllohet kurrë. Të paktën si shqiptarë, por opinioni publik duhet të ngrihet kundër këtyre plehrave. Është një shtet në kaos. U kap me armë, si e lëshon?”

Partizan Bengaj, babai i 23 vjeçares Sabrina Bengaj që u vra nga burri i saj Elton Metaj, kërkon dënim në litar për këtë të fundit. Çifti prej kohësh ishin në proces divorci.

I trishtuar dhe në gjendje të rënduar, babai i 23 vjeçares ka kërkuar që edhe gjyqtari Pirro Sota që liroi nga qelia autorin e ngjarjes së rëndë, pasi një vit më parë ai kishte mbajtur peng gjithë familjen Bengaj.

“Kishte ruajtur që nuk kisha asnjë nga djemtë në shtëpi. Ky i bie të jetë një mi, ata minjtë që kalojnë në tuba. Unë e akuzoj direkt Pirro Sotaj të japë llogari. E njoh edhe personalisht. Unë kërkoj dnëim në litar. Jo më të drejta njeriu, nuk ka të drejta mekëta fundërrina. Nuk ka pse ti mbajnë mbi tokë këta lloj fundërrinash”, u shpreh Bengaj për mediat.

Më tej, Partizan Bengaj tha se nuk ka dhe nuk do të komunikojë me familjen e ish-dhëndrit.

“Absolutisht jo. Nuk dua të komunikoj me ata lloj plehrash. Derisa ime bijë u trajtua në mënyrë të tillë. E denoncoj të ëmën e tij që unë paskam pasur edhe armë në shtëpi. Është një pise e kësaj shoqërie. Nuk jam në një pozicion të qetë.

Në çdo vend të botës mund të jetë një fundërrinë, një grua nuk qëllohet kurrë. Të paktën si shqiptarë, por opinioni publik duhet të ngrihet kundër këtyre plehrave. Është një shtet në kaos. U kap me armë, si e lëshon?”

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -