Dua krenare e lumtur që është në Prishtinë

Këngëtarja kosovare me famë botërore, Dua Lipa, gjatë konferencës së sotme, ka falënderuar të gjithë njerëzit për mbështetjen që i kanë dhënë Sunny Hill Festival.

Dua Lipa tha se është krenare dhe e lumtur që është në ‘shtëpinë’ e saj.

Ajo tha se i vjen mirë që po e organizon këtë event, derisa tregoi se është e fokusuar në performancë.

“Faleminderit shumë për krejt juve për mbështetjen që po e jepni, jam shumë e lumtur që jam në shtëpinë time sot. Po m’vjen mirë që po mundemi me organize një event të radhës bashkë me ju. Unë jam e fokusuar tërë ditën në performancë e besoj që ka me iu pëlqy shumë juve. Jam krenare dhe e lumtur që jam në shtëpinë time”, tha dua Lipa.

 

Këngëtarja kosovare me famë botërore, Dua Lipa, gjatë konferencës së sotme, ka falënderuar të gjithë njerëzit për mbështetjen që i kanë dhënë Sunny Hill Festival.

Dua Lipa tha se është krenare dhe e lumtur që është në ‘shtëpinë’ e saj.

Ajo tha se i vjen mirë që po e organizon këtë event, derisa tregoi se është e fokusuar në performancë.

“Faleminderit shumë për krejt juve për mbështetjen që po e jepni, jam shumë e lumtur që jam në shtëpinë time sot. Po m’vjen mirë që po mundemi me organize një event të radhës bashkë me ju. Unë jam e fokusuar tërë ditën në performancë e besoj që ka me iu pëlqy shumë juve. Jam krenare dhe e lumtur që jam në shtëpinë time”, tha dua Lipa.

 

spot_img

NGJARJE TË TJERA