E dhimbshme: Varësia nga droga bën të riun të drogohet në rrugë në mes të Prishtinës

Abuzimi me substanca narkotike nga të rinjtë mbetet një shqetësim i madh në shoqërinë kosovare. Edhe më shqetësues këtë dukuri e bën mungesa e trajtimit preventiv nga institucionet.

Gazeta Sinjali ka siguruar një video, në të cilën shihet një i ri derisa merr substanca narkotike.

Varësia që ky i ri ka nga këto substanca, e detyrojnë atë që të merr kokainë në mes të rrugës në Prishtinë.

Këtë veprim i riu e kryen për më shumë se dy minuta dhe vazhdimisht shikon se mos po e vëren ndonjë kalimtar./Gazeta Sinjali

Abuzimi me substanca narkotike nga të rinjtë mbetet një shqetësim i madh në shoqërinë kosovare. Edhe më shqetësues këtë dukuri e bën mungesa e trajtimit preventiv nga institucionet.

Gazeta Sinjali ka siguruar një video, në të cilën shihet një i ri derisa merr substanca narkotike.

Varësia që ky i ri ka nga këto substanca, e detyrojnë atë që të merr kokainë në mes të rrugës në Prishtinë.

Këtë veprim i riu e kryen për më shumë se dy minuta dhe vazhdimisht shikon se mos po e vëren ndonjë kalimtar./Gazeta Sinjali

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -