E quan veten “më i forti i Kosovës”, vushtrriasi mban veturën në stomak

Njeriu i sfidave dhe peshave të rënda apo ndryshe i njohur si ‘Hulku’ i Kosovës ka befasuar sërish duke tentuar të tregojë forcën e tij.

Bujar Muli nga Vushtrria, së fundmi ka publikuar një fotografi duke mbajtur një veturë në stomak

Kjo nuk është hera e parë kur ai shfaqet duke mbajtur pesha të tilla të rënda.

Ai më parë kishte thënë se do ta ngrite nga toka apo ta mbajë për 30 sekonda me duar edhe një helikopter.

Njeriu i sfidave dhe peshave të rënda apo ndryshe i njohur si ‘Hulku’ i Kosovës ka befasuar sërish duke tentuar të tregojë forcën e tij.

Bujar Muli nga Vushtrria, së fundmi ka publikuar një fotografi duke mbajtur një veturë në stomak

Kjo nuk është hera e parë kur ai shfaqet duke mbajtur pesha të tilla të rënda.

Ai më parë kishte thënë se do ta ngrite nga toka apo ta mbajë për 30 sekonda me duar edhe një helikopter.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -