E zbulon këshilltari i i presidentit: Rron Gjinovci punoi dy vite për Hashim Thaçin

Ish-këshilltari i presidentit Hashim Thaçi, Adil Behramaj ka thënë se për dy vite Rron Gjinovci ka qenë në marrëdhënie pune me Hashim Thaçin si i emëruar i tij, shkruan Gazeta Metro.

Mbrëmë në debatin e T7, aktivisti i shoqërisë civile dhe përkrahësi i Vetëvendosjes (VV’së), Rron Gjinovci ka për Thaçin se në bazë të meritave si drejtor politik i UCK’së është bërë milioner dhe president.

LEXO PO ASHTU: Gjinovci: Kushdo që e ka votuar Hashim Thaçin ja nuk është normal ja është i poshtër

Ai madje e ka kritikuar Thaçin duke thënë se e ka shkatërruar Kosovën për 20 vite, derisa për vete ëshë pasuruar.

Lidhur me këtë opinion të tij ka reaguar ish-këshilltari i Thaçit, Adil Behramaj. Ai ka thënë se priton të merret me Rron Gjinovcin, ku e ka quajtur edhe kontaminues të opionit publik.

“Por, për hir të së vërtetës, ky Rron Gjinovci ka qenë në marrëdhënie pune me Hashim Thaçin, si i emëruar i tij. Kjo marrëdhënie e punës ka zgjatur nga 27 prill 2018, deri më 5 qershor 2020. Njëherit kjo ka qenë periudha e Rron Gjinovcit kur i thurte lavde publikisht Hashim Thaçit”, ka thënë Behramaj.

Në fund ai ka pyetur se a ka qenë e poshtër edhe ajo pagë që e ka marrë nga Presidenca gjatë mandatit të Thaçit.

Më poshtë postimi i plotë i tij.

https://www.facebook.com/adil.behramaj/posts/10158932007111670

 

Ish-këshilltari i presidentit Hashim Thaçi, Adil Behramaj ka thënë se për dy vite Rron Gjinovci ka qenë në marrëdhënie pune me Hashim Thaçin si i emëruar i tij, shkruan Gazeta Metro.

Mbrëmë në debatin e T7, aktivisti i shoqërisë civile dhe përkrahësi i Vetëvendosjes (VV’së), Rron Gjinovci ka për Thaçin se në bazë të meritave si drejtor politik i UCK’së është bërë milioner dhe president.

LEXO PO ASHTU: Gjinovci: Kushdo që e ka votuar Hashim Thaçin ja nuk është normal ja është i poshtër

Ai madje e ka kritikuar Thaçin duke thënë se e ka shkatërruar Kosovën për 20 vite, derisa për vete ëshë pasuruar.

Lidhur me këtë opinion të tij ka reaguar ish-këshilltari i Thaçit, Adil Behramaj. Ai ka thënë se priton të merret me Rron Gjinovcin, ku e ka quajtur edhe kontaminues të opionit publik.

“Por, për hir të së vërtetës, ky Rron Gjinovci ka qenë në marrëdhënie pune me Hashim Thaçin, si i emëruar i tij. Kjo marrëdhënie e punës ka zgjatur nga 27 prill 2018, deri më 5 qershor 2020. Njëherit kjo ka qenë periudha e Rron Gjinovcit kur i thurte lavde publikisht Hashim Thaçit”, ka thënë Behramaj.

Në fund ai ka pyetur se a ka qenë e poshtër edhe ajo pagë që e ka marrë nga Presidenca gjatë mandatit të Thaçit.

Më poshtë postimi i plotë i tij.

https://www.facebook.com/adil.behramaj/posts/10158932007111670

 

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -