spot_img

Edhe kjo ndodh në Kosovë: Frizeri nga Vushtrria ofron qethje me këste deri në 12 muaj

spot_img

Frizeri i çuditshëm shqiptar Rizza ka bërë të ditur se nga viti i i ardhshëm qethjen do t’ua mundësojë atyre që dëshirojnë e që nuk i kanë mundësitë, që pagesën ta bëjnë me këste.

‘Pagesën mund ta bëjnë deri me 12 këste për një prerje të flokëve’ tha me plot krenari Riza në Radio Prishtinë.

Kjo nuk është asgjë risi, pasi Rizza është i njohur për deklarata të çuditshme dhe te pakuptimta shpeshherë.

Kujtojmë që Rizza vjen nga Vushtrria ndërkaq punën e filloi në moshë të re në Mitrovicë.

Frizeri i çuditshëm shqiptar Rizza ka bërë të ditur se nga viti i i ardhshëm qethjen do t’ua mundësojë atyre që dëshirojnë e që nuk i kanë mundësitë, që pagesën ta bëjnë me këste.

‘Pagesën mund ta bëjnë deri me 12 këste për një prerje të flokëve’ tha me plot krenari Riza në Radio Prishtinë.

Kjo nuk është asgjë risi, pasi Rizza është i njohur për deklarata të çuditshme dhe te pakuptimta shpeshherë.

Kujtojmë që Rizza vjen nga Vushtrria ndërkaq punën e filloi në moshë të re në Mitrovicë.

spot_img
spot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img