Eskalon Aleksandër Gjoka: Shqiptarë rracën ja u q*****, popull k**

Këngëtari Aleksandër Gjoka, ka befasuar të gjithë fansat e tij me një reagim që bëri në rrjetet sociale.

Ai ka “shpërthyer” me komente të ndryshme ndaj qytetarëve, dhe një mesazh i drejtuar shqiptarëve bëri që të bëhet bujë në medie.“Rracën ja u q*fsha”, ka shkruar Gjoka.

Këngëtari Aleksandër Gjoka, ka befasuar të gjithë fansat e tij me një reagim që bëri në rrjetet sociale.

Ai ka “shpërthyer” me komente të ndryshme ndaj qytetarëve, dhe një mesazh i drejtuar shqiptarëve bëri që të bëhet bujë në medie.“Rracën ja u q*fsha”, ka shkruar Gjoka.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -