Fansja i kërkon autograf në vendin intim/ Reagimi i Ronaldinho-s bëhet viral

Një kampion i vërtetë në fushat e blerta, por dhe mjaft i suksesshëm me femrat sa i takon jashtë tyre.

Ronaldinho është bërë sërish protagonist ditët e fundit. Një vajzë i ka kërkuar ish-futbollistit që t’i jepte një autograf në pjesën e gjoksit.

Rrjetet e kanë shpërndarë videon deri në atë pikë sa ta bëjnë virale.

Kjo për faktin se “Dinho” nuk emocionohet aspak, me seriozitet e mjaft i qetë firmos e largohet.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme.

Një kampion i vërtetë në fushat e blerta, por dhe mjaft i suksesshëm me femrat sa i takon jashtë tyre.

Ronaldinho është bërë sërish protagonist ditët e fundit. Një vajzë i ka kërkuar ish-futbollistit që t’i jepte një autograf në pjesën e gjoksit.

Rrjetet e kanë shpërndarë videon deri në atë pikë sa ta bëjnë virale.

Kjo për faktin se “Dinho” nuk emocionohet aspak, me seriozitet e mjaft i qetë firmos e largohet.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -