Gjermania vendos rregulla të reja për qytetarët që duan të vijnë për pushime në Kosovë

Gjermania ka vendosur rregulla të reja për qytetarët që duan të vijnë për pushime në Kosovë.

Ambasada e Kosovës në Gjermani, njofton se qytetarët që kthehen nga Kosova duhet të izolohen për 10 ditë si dhe para udhëtimit duhet të bëjnë regjistrimin elektronik, transmeton Telegrafi.

“Me rastin hyrjes në Gjermani – me aeroplan, apo nëpërmjet rrugëve tokësore me autobus ose veturë private – nëse keni qëndruar në një rajon me rrezikshmëri të lartë brenda 10 ditëve të fundit para udhëtimit duhet të izoloheni për 10 ditë”, thuhet në njoftim.

Për më shumë, njoftimi i plotë:

Paralajmërim i udhëtimit për në Kosovë për shkak të COVID-19 është ende i vlefshëm:

Nëse këtë dimër keni planifikuar një udhëtim për në Kosovë, ju lutemi që patjetër të merrni në konsideratë se:

Ministria e Jashtme Federale edhe më tej paralajmëron për të gjitha udhëtimet jo të domosdoshme (përfshirë pushimet, pushimet në vendlindje, vizitat familjare etj.) për në Kosovë.

Kosova nga institucionet kompetente gjermane edhe më tej kategorizohet si rajon me rrezikshmëri të lartë për përhapje të pandemisë Covid-19.

Gjermania ka vendosur rregulla të reja për qytetarët që duan të vijnë për pushime në Kosovë.

Ambasada e Kosovës në Gjermani, njofton se qytetarët që kthehen nga Kosova duhet të izolohen për 10 ditë si dhe para udhëtimit duhet të bëjnë regjistrimin elektronik, transmeton Telegrafi.

“Me rastin hyrjes në Gjermani – me aeroplan, apo nëpërmjet rrugëve tokësore me autobus ose veturë private – nëse keni qëndruar në një rajon me rrezikshmëri të lartë brenda 10 ditëve të fundit para udhëtimit duhet të izoloheni për 10 ditë”, thuhet në njoftim.

Për më shumë, njoftimi i plotë:

Paralajmërim i udhëtimit për në Kosovë për shkak të COVID-19 është ende i vlefshëm:

Nëse këtë dimër keni planifikuar një udhëtim për në Kosovë, ju lutemi që patjetër të merrni në konsideratë se:

Ministria e Jashtme Federale edhe më tej paralajmëron për të gjitha udhëtimet jo të domosdoshme (përfshirë pushimet, pushimet në vendlindje, vizitat familjare etj.) për në Kosovë.

Kosova nga institucionet kompetente gjermane edhe më tej kategorizohet si rajon me rrezikshmëri të lartë për përhapje të pandemisë Covid-19.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -