Harroni të gjitha prezantueset tjera, Elena e ATV-së një bukuroshe e vërtetë

Lajmet në televizionin ATV në Kosovë, janë më të shikuarat në nivel vendi, pasi që prezantohen nga profesionistë të nivelit më të lartë në mediat shqiptare, shkruan Albaniannews.

Që disa muaj, pjesë e kastit të prezantueseve të cilët i japin lajmet në ATV, është edhe Elena Tafa.

Prezantuesja tërheqëse, e cila e ka marrë vëmendjen e opinionit falë talentit të veçantë, deri më tani ka qenë në prezantim në edicionet e lajmeve në mes ditë, por duke e parë profesionalizmin dhe sharmin që ka ajo, tani ka marrë besimin e drejtueseve të televizionit që t’i prezantojë edhe lajmet qendrore në ATV, të cilat transmetohen në ora 19:00.


Kur jemi te Elena, përveç që zëri i saj po pëlqehet shumë, nëse e shikoni llogarinë e saj në Instagram, aty mund të shihni që prezantuesja e re është një vajzë me shumë stil, e cila ndiqet nga dhjetra mijëra persona në këtë rrjet social.

Fotot te marra në Instagram
Foto te marra në Instagam

Lajmet në televizionin ATV në Kosovë, janë më të shikuarat në nivel vendi, pasi që prezantohen nga profesionistë të nivelit më të lartë në mediat shqiptare, shkruan Albaniannews.

Që disa muaj, pjesë e kastit të prezantueseve të cilët i japin lajmet në ATV, është edhe Elena Tafa.

Prezantuesja tërheqëse, e cila e ka marrë vëmendjen e opinionit falë talentit të veçantë, deri më tani ka qenë në prezantim në edicionet e lajmeve në mes ditë, por duke e parë profesionalizmin dhe sharmin që ka ajo, tani ka marrë besimin e drejtueseve të televizionit që t’i prezantojë edhe lajmet qendrore në ATV, të cilat transmetohen në ora 19:00.


Kur jemi te Elena, përveç që zëri i saj po pëlqehet shumë, nëse e shikoni llogarinë e saj në Instagram, aty mund të shihni që prezantuesja e re është një vajzë me shumë stil, e cila ndiqet nga dhjetra mijëra persona në këtë rrjet social.

Fotot te marra në Instagram
Foto te marra në Instagam

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -