“Hyni në këtë birë dhe dilni në Ferizaj” – Gropa e çuditshme në Prishtinë

Komuna e Prishtinës po vazhdon të prodhoj çudira infrastrukturore.

Një rrugë që është asfaltuar tek “Blloku 1”, ka një gropë të çuditshme.

Tallje me këtë gropë tashmë kanë filluar, disa po e quajnë si “Vrima e Ozonit” e disa po thonë se nëse hynë në këtë gropë, del në qytetin e Ferizajt.

Nuk janë të rralla rastet ku ndërtimi i rrugëve ka qenë i dobët në kryeqytet.

 

Komuna e Prishtinës po vazhdon të prodhoj çudira infrastrukturore.

Një rrugë që është asfaltuar tek “Blloku 1”, ka një gropë të çuditshme.

Tallje me këtë gropë tashmë kanë filluar, disa po e quajnë si “Vrima e Ozonit” e disa po thonë se nëse hynë në këtë gropë, del në qytetin e Ferizajt.

Nuk janë të rralla rastet ku ndërtimi i rrugëve ka qenë i dobët në kryeqytet.

 

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -