spot_img

I pari i futbollit kosovar, Agim Ademi në mbështetje të plotë të yjeve të ri të kombëtares

spot_img

Presidenti i Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademi zgjedh që në ditën e ndeshjes së Kombëtares së Kosovës ndaj Rumanisë të mbështet futbollistët e Kosovës.

Ai shihet në foto me disa nga ata, derisa postimin e tij të plotë e gjeni më posht:

Ky brez i ri i futbollistëve është gati për të shkëlqyer në skenën ndërkombëtare! 🌟👏

Dëshira e tyre e palëkundur për sukses dhe motivi i tyre plot pasion janë burimi i shpresave tona për një rezultat pozitiv sot në Bukuresht! 🙌⚽

Le t’i mbështesim me zemër dhe krenari, sepse ata janë e ardhmja e Kombëtares së Kosovës! 💪🇽🇰

#BashkëPërFutbollin

Presidenti i Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademi zgjedh që në ditën e ndeshjes së Kombëtares së Kosovës ndaj Rumanisë të mbështet futbollistët e Kosovës.

Ai shihet në foto me disa nga ata, derisa postimin e tij të plotë e gjeni më posht:

Ky brez i ri i futbollistëve është gati për të shkëlqyer në skenën ndërkombëtare! 🌟👏

Dëshira e tyre e palëkundur për sukses dhe motivi i tyre plot pasion janë burimi i shpresave tona për një rezultat pozitiv sot në Bukuresht! 🙌⚽

Le t’i mbështesim me zemër dhe krenari, sepse ata janë e ardhmja e Kombëtares së Kosovës! 💪🇽🇰

#BashkëPërFutbollin

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img