spot_imgspot_img

I riu imiton komentartorët e futbollit në mënyrë fantastike, moderatori nuk ndalet së qeshuri

spot_img

Mani Aliu, një djalosh i cili ka talent të jashtëzakonshëm në komentimin e ndeshjeve të futbollit, njëherësh edhe imitimin e komentatorëve më të njohur shqiptar, ishte i ftuar në emisionin A PLAY në ATV.

Ai, në këtë emision ka treguar se komentimin e ka nisur rastësisht, me një video të cilën e kishte publikuar në rrjetet sociale, e cila ishte bërë virale.

“Futbollin, kur kam qenë më i ri e kam luajt. Këtë punën e komentimit e kam nisë rusisht. Kam qenë duke luajtur Sony në shtëpi, e kam bërë një video, e kam postu dhe u bë virale. Më pas, është një turnir në një fshat të Suharekës, i cili mbahet për çdo vit, edhe po më ftojnë orgaizatorët, a mundësh me ardhë vetëm një lojë me e komentu, pranova, e më pas nuk kishte kush të më heq prej aty”, tregon Mani.

Në këtë emision, ai imitoi disa nga komentatorët më të njohur nga Kosova dhe Shqipëria.

Këto momente interesante i gjeni në videon më poshtë:

Mani Aliu, një djalosh i cili ka talent të jashtëzakonshëm në komentimin e ndeshjeve të futbollit, njëherësh edhe imitimin e komentatorëve më të njohur shqiptar, ishte i ftuar në emisionin A PLAY në ATV.

Ai, në këtë emision ka treguar se komentimin e ka nisur rastësisht, me një video të cilën e kishte publikuar në rrjetet sociale, e cila ishte bërë virale.

“Futbollin, kur kam qenë më i ri e kam luajt. Këtë punën e komentimit e kam nisë rusisht. Kam qenë duke luajtur Sony në shtëpi, e kam bërë një video, e kam postu dhe u bë virale. Më pas, është një turnir në një fshat të Suharekës, i cili mbahet për çdo vit, edhe po më ftojnë orgaizatorët, a mundësh me ardhë vetëm një lojë me e komentu, pranova, e më pas nuk kishte kush të më heq prej aty”, tregon Mani.

Në këtë emision, ai imitoi disa nga komentatorët më të njohur nga Kosova dhe Shqipëria.

Këto momente interesante i gjeni në videon më poshtë:

spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img