spot_img

“Investova në ty, me mish e me shpirt”, Rinor Hykolli reagon ndaj Taynës: “Këngën nuk e bllokova unë”

spot_img

Menaxheri i njohur kosovar Rinor Hykolli ka reaguar në rrjetin social Instagram pas lajmeve që kënga e Taynës është bllokuar nga Youtube.

Me anë të një shkrimi të gjatë Hykolli deklaroi se ka kënga nuk është bllokuar nga ai por nga firmat dhe kontratat që i ka nënshkruar vetë artistja. Gjithashtu theksoi se ka investuar në të duke e shnërruar në divë dhe sensacion, shkruan Indeksonline.

Postimi i plotë:

Për fund theksoi se kënga do t’i kthehet në Youtube për të dëshmuar që është burrë dhe nuk e qet drejtësinë poshtë./Indeksonline/

Menaxheri i njohur kosovar Rinor Hykolli ka reaguar në rrjetin social Instagram pas lajmeve që kënga e Taynës është bllokuar nga Youtube.

Me anë të një shkrimi të gjatë Hykolli deklaroi se ka kënga nuk është bllokuar nga ai por nga firmat dhe kontratat që i ka nënshkruar vetë artistja. Gjithashtu theksoi se ka investuar në të duke e shnërruar në divë dhe sensacion, shkruan Indeksonline.

Postimi i plotë:

Për fund theksoi se kënga do t’i kthehet në Youtube për të dëshmuar që është burrë dhe nuk e qet drejtësinë poshtë./Indeksonline/

spot_img
spot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img