Ish i dashuri i Bora Zemanit shfaqet i lumtur në krahët e vajzës që i’a mori zemrën

Moderatorja e njohur shqiptare, Bora Zemani, është një ndër figurat publike më të komentuara në shtypin rozë.Ajo komentohet shpesh edhe për jetën e saj private e veçanarisht kur bëhet fjalë për Dj, Vin Veli, me të cilin kanë edhe një djalë

Dyshja ka kohë që janë ndarë dhe kanë vazhduar rrugëtimin e tyre ku kjo u bë e ditur përmes postimeve të fundit nga Vin Veli.

Ai ka sjell një imazh ku shihet pranë të dashurës së re dhe duken se janë mjaft të lumtur në krahët e njëri-tjetrit.

Moderatorja e njohur shqiptare, Bora Zemani, është një ndër figurat publike më të komentuara në shtypin rozë.Ajo komentohet shpesh edhe për jetën e saj private e veçanarisht kur bëhet fjalë për Dj, Vin Veli, me të cilin kanë edhe një djalë

Dyshja ka kohë që janë ndarë dhe kanë vazhduar rrugëtimin e tyre ku kjo u bë e ditur përmes postimeve të fundit nga Vin Veli.

Ai ka sjell një imazh ku shihet pranë të dashurës së re dhe duken se janë mjaft të lumtur në krahët e njëri-tjetrit.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -