spot_imgspot_img

Ja kush është ylli evropian i futbollit që i vetëm respekton edhe ekonomin (video)

spot_img

Futbollisti norvegjez i Manchester City, Haland ka dhënë shembullin e një profesionisti dhe njeriut të jashtëzakonshëm. Ish bomberi i Dortmundit, gjatë stërvitjeve kur i dorëzuan fanellat ekonomit të klubit, i vetmi nga anëtarët e City e dorëzoi fanellën në mënyrë të edukuar…

Futbollisti norvegjez i Manchester City, Haland ka dhënë shembullin e një profesionisti dhe njeriut të jashtëzakonshëm. Ish bomberi i Dortmundit, gjatë stërvitjeve kur i dorëzuan fanellat ekonomit të klubit, i vetmi nga anëtarët e City e dorëzoi fanellën në mënyrë të edukuar…

spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img