Ja pse gjitha klubet evropiane e duan shqiptarin Marash Kumbulla

Krerët e klubit të Hellas Veronës i kanë rritur çmimin Marash Kumbullës, pasi për të kanë shprehur një numër i madh skuadrash

Kumbulla vazhdon të jetë njër nga futbollistët shqiptar më të kërkuar në tregun e transferimeve, me skuadrat e mëdha europiane që kanë shprehur interesim për të.

‘Tuttosport’ shkruan se tashmë Hellas Verona i ka rritur çmimin mbrojtësit shqiptar dhe për të do kërkojnë së paku 35 milionë euro.
Interi besohet se është klubi që po prin në garën për transferimin e 20 vjeçarit, por së fundmi interesim serioz ka shprehur edhe Lazio.

Marash Kumbulla vazhdon të jetë edhe në radarin të skuadrave nga Premier Liga, si Chelsea, Manchester United, Everton e Tottenham Hotspur. Gjithashtu, për të interesim kanë shprehur edhe Napoli e Fiorentina

Për reprezentuesin shqiptar besohet se interesim kanë shprehur edhe skuadrat gjermane, Borussia Dortmund, Schalke 04 dhe Eintracht Frankfurt.

Marash Kumbulla ka kontratë të vlefshme me Hellas Veronën deri më 2022.

Krerët e klubit të Hellas Veronës i kanë rritur çmimin Marash Kumbullës, pasi për të kanë shprehur një numër i madh skuadrash

Kumbulla vazhdon të jetë njër nga futbollistët shqiptar më të kërkuar në tregun e transferimeve, me skuadrat e mëdha europiane që kanë shprehur interesim për të.

‘Tuttosport’ shkruan se tashmë Hellas Verona i ka rritur çmimin mbrojtësit shqiptar dhe për të do kërkojnë së paku 35 milionë euro.
Interi besohet se është klubi që po prin në garën për transferimin e 20 vjeçarit, por së fundmi interesim serioz ka shprehur edhe Lazio.

Marash Kumbulla vazhdon të jetë edhe në radarin të skuadrave nga Premier Liga, si Chelsea, Manchester United, Everton e Tottenham Hotspur. Gjithashtu, për të interesim kanë shprehur edhe Napoli e Fiorentina

Për reprezentuesin shqiptar besohet se interesim kanë shprehur edhe skuadrat gjermane, Borussia Dortmund, Schalke 04 dhe Eintracht Frankfurt.

Marash Kumbulla ka kontratë të vlefshme me Hellas Veronën deri më 2022.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -