Jam njeri hyjnor, komunikova me Zotin, kam gradë të lartë tek ai; Rikthehet Nazi i grupit Aurora

Nazmi Sfishta i grupit Aurora këtë javë ishte i ftuar në emisionin n’Kosovë Show.

Ai aty ka folur për librin e tij “Universofilia”.

Nazi thotë se në të vërtetë, nuk është ai autor i këtij libri, por Zoti. Sfishta e quan vetën njeri hyjnor.

Thotë se zoti nëpërmjet tij dhe grupit Aurora ka një mision të madh për njerëzimin.

Nazmi Sfishta i grupit Aurora këtë javë ishte i ftuar në emisionin n’Kosovë Show.

Ai aty ka folur për librin e tij “Universofilia”.

Nazi thotë se në të vërtetë, nuk është ai autor i këtij libri, por Zoti. Sfishta e quan vetën njeri hyjnor.

Thotë se zoti nëpërmjet tij dhe grupit Aurora ka një mision të madh për njerëzimin.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -