spot_img

Ka ikur koha kur një ministër e ka largu kryetarin e FFK nga detyra

spot_img

Shkruan: Alban Lumi

Ka kalu koha kur një Kryetar të Federatës së Futbollit të Kosovës e ka largu dhunshëm një ministër i shtetit… ky fakt kishte ndodhur kur Astrit Haraqia me vendim të tij e kishte larguar nga detyra Sabri Hashanin.

Atë botë sporti i Kosovës ishte në izolim;

Tani gjërat janë ndryshe, jemi në UEFA e FIFA, këto institucione nuk lejojnë përzierjen e shtetit në futboll për ndryshe;

Na Pret Izolimi!!!

Organet drejtuese në FFK i zgjedh komuniteti i futbollit, ata zgjedhin shkarkojnë e japin besime;

Këtë punë mirë e din edhe zyrtarët e Ministrisë dhe leshojnë letra në opinion dy ditë para kuvendit për ndryshime statuare vetëm që të krijojnë huti, gjëja se Kryetari i FFK duhet pezullu punën nëse dojnë licencim;

Kjo është direkt hyrje në sovranitetin e FFK e këtë UEFA e FIFA nuk e lejojnë;

Delegatët e FFK nuk manipulohen nga njerëz qe disa kohë po vjellin vrerë ndaj drejtuesve të FFK vetëm për një qëllim, kapjen e pozitave!!!

Njerëz të njëjtë në emisione, të cilët vetëm ata ia donë të mirën më shumë se çdo kush;

Idea sikurse vitin e kaluar ardhja në krye të FFK veç tanimë me skenar pak më ndryshe;

Ama po harrojnë se klubet drejtohen nga njerëz të vetëdijshëm dhe nuk manipulohen me letra e shantazhe të tilla;

Ndyshimet statuare janë të domosdoshme, andaj është në interes të klubeve të votohen ato…lobimet edhe pse të palogjikshme megjithatë janë lobime qoftë për interesin e dy tri klubeve apo interesave të caktuara, por shfryëzimi i resurseve shtetërore është i dëmshëm, e bllokon futbollin…

Keni kujdes…shumë lehtë mund të rikthehemi në izolimin e sportit numër një, pikërisht në kohën kur futbolli kosovar ka filluar shkëlqimin…

Shkruan: Alban Lumi

Ka kalu koha kur një Kryetar të Federatës së Futbollit të Kosovës e ka largu dhunshëm një ministër i shtetit… ky fakt kishte ndodhur kur Astrit Haraqia me vendim të tij e kishte larguar nga detyra Sabri Hashanin.

Atë botë sporti i Kosovës ishte në izolim;

Tani gjërat janë ndryshe, jemi në UEFA e FIFA, këto institucione nuk lejojnë përzierjen e shtetit në futboll për ndryshe;

Na Pret Izolimi!!!

Organet drejtuese në FFK i zgjedh komuniteti i futbollit, ata zgjedhin shkarkojnë e japin besime;

Këtë punë mirë e din edhe zyrtarët e Ministrisë dhe leshojnë letra në opinion dy ditë para kuvendit për ndryshime statuare vetëm që të krijojnë huti, gjëja se Kryetari i FFK duhet pezullu punën nëse dojnë licencim;

Kjo është direkt hyrje në sovranitetin e FFK e këtë UEFA e FIFA nuk e lejojnë;

Delegatët e FFK nuk manipulohen nga njerëz qe disa kohë po vjellin vrerë ndaj drejtuesve të FFK vetëm për një qëllim, kapjen e pozitave!!!

Njerëz të njëjtë në emisione, të cilët vetëm ata ia donë të mirën më shumë se çdo kush;

Idea sikurse vitin e kaluar ardhja në krye të FFK veç tanimë me skenar pak më ndryshe;

Ama po harrojnë se klubet drejtohen nga njerëz të vetëdijshëm dhe nuk manipulohen me letra e shantazhe të tilla;

Ndyshimet statuare janë të domosdoshme, andaj është në interes të klubeve të votohen ato…lobimet edhe pse të palogjikshme megjithatë janë lobime qoftë për interesin e dy tri klubeve apo interesave të caktuara, por shfryëzimi i resurseve shtetërore është i dëmshëm, e bllokon futbollin…

Keni kujdes…shumë lehtë mund të rikthehemi në izolimin e sportit numër një, pikërisht në kohën kur futbolli kosovar ka filluar shkëlqimin…

spot_img
spot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img