Kaq mund të kushtojë iPhone 12, dhe kur do dalë në shitje

Jon Prosser, një bloger që ka shumë lidhje me Apple, sidomos në njoftimin se kur dalin produktet e reja nga gjiganti amerikan, ka sugjeruar që Apple do të lëshojë telefonin e saj të ri në tetor dhe se do të shoqërohet nga iPads të rinj.

Prosser nuk dha burimet e tij ose arsyetimin e tij për atë që do të shkaktojë vonesa.

Nëse është e vërtetë, shpjegimi më i mundshëm është vonesa në prodhim e shkaktuar nga pandemia.

Sidoqoftë, ai gjithashtu llogarit se Apple është duke punuar në një palë syze AR.

Sa mund të kushtojë iPhone 12?

Analistët e industrisë së teknologjisë besojnë se telefoni i ri do të jetë më i shtrenjtë se iPhone 11 aktual, pavarësisht se nuk ka një mbushës ose kufje me të.

Jeff Pu, një analist në Yuanta Investment Consulting, shpjegoi në një shkrim në Twitter se iPhone i ardhshëm do të fillojë me 749 dollarë (635 euro).

Jon Prosser, një bloger që ka shumë lidhje me Apple, sidomos në njoftimin se kur dalin produktet e reja nga gjiganti amerikan, ka sugjeruar që Apple do të lëshojë telefonin e saj të ri në tetor dhe se do të shoqërohet nga iPads të rinj.

Prosser nuk dha burimet e tij ose arsyetimin e tij për atë që do të shkaktojë vonesa.

Nëse është e vërtetë, shpjegimi më i mundshëm është vonesa në prodhim e shkaktuar nga pandemia.

Sidoqoftë, ai gjithashtu llogarit se Apple është duke punuar në një palë syze AR.

Sa mund të kushtojë iPhone 12?

Analistët e industrisë së teknologjisë besojnë se telefoni i ri do të jetë më i shtrenjtë se iPhone 11 aktual, pavarësisht se nuk ka një mbushës ose kufje me të.

Jeff Pu, një analist në Yuanta Investment Consulting, shpjegoi në një shkrim në Twitter se iPhone i ardhshëm do të fillojë me 749 dollarë (635 euro).

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -