spot_imgspot_img

Katër detaje që çdo mashkull i kërkon tek një femër

spot_img

Gjysma e burrave do të tërhiqen shumë nga gratë që janë me zë të lartë, ndërsa burrat e tjerë do të tërhiqen drejt grave më të qeta.

Për gratë, burrat janë të komplikuar dhe misteriozë. Burrat dhe gratë nuk mund ta kuptojnë kurrë 100% njëri-tjetrin. Si mund ta dinë gratë se çfarë duan vërtet burrat në një marrëdhënie? Natyrisht, çdo mashkull është i ndryshëm dhe çdo person ka preferencën, pritshmëritë dhe përparësitë e veta, shkruan “RevistaPsikologji”.

Disa do të preferojnë biondet, të tjerët kanë një histori të gjatë të takimit me zeshkane, disa burra preferojnë të shëndoshat dhe të tjerët gratë e imëta, dhe disa janë mirë me të dy llojet e trupit, transmeton lajmi.net.

Gjysma e burrave do të tërhiqen shumë nga gratë që janë me zë të lartë, ndërsa burrat e tjerë do të tërhiqen drejt grave më të qeta.

Gjithmonë është ai burrë që do të zgjedhë një grua që është vendimtare dhe kokëfortë me një personalitet udhëheqës, por pastaj ka burra që duan një grua që është pak më e vendosur në departamentin e impulsivitetit .

Lista e preferencave të burrave mund të vazhdojë dhe vazhdon. E gjitha është çështje e pëlqimeve, zgjedhjeve dhe preferencave personale. Por nuk mund të mohohet se në përgjithësi, ka diçka që çdo mashkull e kërkon në gjininë e kundërt.

Ka gjëra nga të cilat burrat tërhiqen vërtet, gjërat që ata me të vërtetë i respektojnë dhe admirojnë te një grua me të cilën dëshirojnë të kenë një lidhje. Ja çfarë kërkojnë vërtet meshkujt në seksin e kundërt:

1.Një grua që i vlerëson ata
Burrat tërhiqen nga gratë që i kuptojnë ata si askush tjetër. Ata vlerësojnë një grua që i vlerëson për atë që janë dhe bëjnë. Një gjë e tillë vlerësohet për sjelljen dhe qytetërimin e tyre, për punën e palodhshme dhe shumë më tepër.

Burrat janë të uritur për vlerësim njësoj si gratë, por ngaqë u pëlqen të jenë të qetë dhe macho, ata kurrë nuk e thonë atë me zë të lartë. Ata kërkojnë dikë që i do dhe i kupton, si dhe duan që gratë të ndjehen krenare për to.

2.Një grua që i respekton
Gratë e mëdha e respektojnë veten e tyre më shumë se kushdo tjetër dhe automatikisht respektojnë burrin e veçantë të jetës së tyre. Ato sigurohen që partneri që është me ta të ndihet i vlerësuar në çdo mënyrë sepse nuk ka të bëjë vetëm me vlerësimin.

Mashkulli ka një nevojë masive për t’u respektuar thellësisht. Ata duan të marren seriozisht dhe t’u kushtohet vëmendje.

3.Një grua që nuk kontrollon
Shumica e burrave do të jenë të lumtur të japin dhe të sigurojnë gjëra për të. Burrat do të marrin kohën e tyre dhe do të bëjnë gjërat në mënyrën e tyre, por nëse u jepet hapësira dhe koha e nevojshme për t’i rregulluar gjërat siç duhet, ata do ta bëjnë atë me dëshirë.

Por, kontrolli i mashkulli është një gjë që do t’i bëjë ata të zemërohen ndaj teje. Askujt nuk i pëlqen t’i thuhet se çfarë të bëjë në çdo hap të rrugës. Të jesh nën kontroll dhe me drejtues është toksike për një burrë; e bën atë të ndjehet sikur është i paaftë për të bërë gjërat që supozohet të bëjë.

Kjo gjithashtu do ta bëjë atë të ndihet i mbytur; ai do të përfundojë duke hequr dorë nga ideja e një marrëdhënieje me ju.

Kjo nuk do të thotë që ju duhet ta lini atë të bëjë gjithçka që dëshiron. Një burrë duhet t’ju dëgjojë kur shprehni mendimet dhe shqetësimet tuaja. Ekziston një vijë e hollë midis të qenit shef dhe të folurit me zë të lartë. Thjesht sigurohuni që nuk po e kaloni atë vijë.

4.Një grua që e ndihmon të jetë vetja e tij më e mirë
Burrat do ta dinë këtë kur janë pranë grave që i bëjnë ata të ndihen mirë me veten e tyre. Një grua që i trajton ata në mënyra që vetëbesimi dhe vetëvlerësimi i një burri të rritet dhe përmirësohet është ajo që burrat kërkojnë në seksin e kundërt. /Lajmi.net/

Gjysma e burrave do të tërhiqen shumë nga gratë që janë me zë të lartë, ndërsa burrat e tjerë do të tërhiqen drejt grave më të qeta.

Për gratë, burrat janë të komplikuar dhe misteriozë. Burrat dhe gratë nuk mund ta kuptojnë kurrë 100% njëri-tjetrin. Si mund ta dinë gratë se çfarë duan vërtet burrat në një marrëdhënie? Natyrisht, çdo mashkull është i ndryshëm dhe çdo person ka preferencën, pritshmëritë dhe përparësitë e veta, shkruan “RevistaPsikologji”.

Disa do të preferojnë biondet, të tjerët kanë një histori të gjatë të takimit me zeshkane, disa burra preferojnë të shëndoshat dhe të tjerët gratë e imëta, dhe disa janë mirë me të dy llojet e trupit, transmeton lajmi.net.

Gjysma e burrave do të tërhiqen shumë nga gratë që janë me zë të lartë, ndërsa burrat e tjerë do të tërhiqen drejt grave më të qeta.

Gjithmonë është ai burrë që do të zgjedhë një grua që është vendimtare dhe kokëfortë me një personalitet udhëheqës, por pastaj ka burra që duan një grua që është pak më e vendosur në departamentin e impulsivitetit .

Lista e preferencave të burrave mund të vazhdojë dhe vazhdon. E gjitha është çështje e pëlqimeve, zgjedhjeve dhe preferencave personale. Por nuk mund të mohohet se në përgjithësi, ka diçka që çdo mashkull e kërkon në gjininë e kundërt.

Ka gjëra nga të cilat burrat tërhiqen vërtet, gjërat që ata me të vërtetë i respektojnë dhe admirojnë te një grua me të cilën dëshirojnë të kenë një lidhje. Ja çfarë kërkojnë vërtet meshkujt në seksin e kundërt:

1.Një grua që i vlerëson ata
Burrat tërhiqen nga gratë që i kuptojnë ata si askush tjetër. Ata vlerësojnë një grua që i vlerëson për atë që janë dhe bëjnë. Një gjë e tillë vlerësohet për sjelljen dhe qytetërimin e tyre, për punën e palodhshme dhe shumë më tepër.

Burrat janë të uritur për vlerësim njësoj si gratë, por ngaqë u pëlqen të jenë të qetë dhe macho, ata kurrë nuk e thonë atë me zë të lartë. Ata kërkojnë dikë që i do dhe i kupton, si dhe duan që gratë të ndjehen krenare për to.

2.Një grua që i respekton
Gratë e mëdha e respektojnë veten e tyre më shumë se kushdo tjetër dhe automatikisht respektojnë burrin e veçantë të jetës së tyre. Ato sigurohen që partneri që është me ta të ndihet i vlerësuar në çdo mënyrë sepse nuk ka të bëjë vetëm me vlerësimin.

Mashkulli ka një nevojë masive për t’u respektuar thellësisht. Ata duan të marren seriozisht dhe t’u kushtohet vëmendje.

3.Një grua që nuk kontrollon
Shumica e burrave do të jenë të lumtur të japin dhe të sigurojnë gjëra për të. Burrat do të marrin kohën e tyre dhe do të bëjnë gjërat në mënyrën e tyre, por nëse u jepet hapësira dhe koha e nevojshme për t’i rregulluar gjërat siç duhet, ata do ta bëjnë atë me dëshirë.

Por, kontrolli i mashkulli është një gjë që do t’i bëjë ata të zemërohen ndaj teje. Askujt nuk i pëlqen t’i thuhet se çfarë të bëjë në çdo hap të rrugës. Të jesh nën kontroll dhe me drejtues është toksike për një burrë; e bën atë të ndjehet sikur është i paaftë për të bërë gjërat që supozohet të bëjë.

Kjo gjithashtu do ta bëjë atë të ndihet i mbytur; ai do të përfundojë duke hequr dorë nga ideja e një marrëdhënieje me ju.

Kjo nuk do të thotë që ju duhet ta lini atë të bëjë gjithçka që dëshiron. Një burrë duhet t’ju dëgjojë kur shprehni mendimet dhe shqetësimet tuaja. Ekziston një vijë e hollë midis të qenit shef dhe të folurit me zë të lartë. Thjesht sigurohuni që nuk po e kaloni atë vijë.

4.Një grua që e ndihmon të jetë vetja e tij më e mirë
Burrat do ta dinë këtë kur janë pranë grave që i bëjnë ata të ndihen mirë me veten e tyre. Një grua që i trajton ata në mënyra që vetëbesimi dhe vetëvlerësimi i një burri të rritet dhe përmirësohet është ajo që burrat kërkojnë në seksin e kundërt. /Lajmi.net/

spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img